Ukuran tambahan ngalawan Kacilakaan IETT Metrobus

Ukuran tambahan ngalawan kacilakaan métroba
Ukuran tambahan ngalawan kacilakaan métroba

Sanajan turunna gedé dina 2019 dina kacilakaan Metrobus, IETT parantos ngadamel penilaian énggal dina dua kacilakaan anyar. Kepala Dewan Pamariksaan pribadi ditugaskeun pikeun nalungtik kacilakaan. Hiji ahli dipénta ti Kamar Mesin Mesin.

Metrobus, anu ngumbara 7 sarébu kali sapoé sareng 220 sarébu kilométer sareng ngalaksanakeun 1 juta panumpang, ngalaksanakeun pagawéan serius pikeun nyegah kacilakaan. Saatos kacilakaan dina jalur Metrobus dina bulan Oktober, 6 sareng 8 IETT manajemén ngahiji pikeun ngitung deui. Wakil Pangatur Umum IETT Hamdi Alper Kolukısa mingpin rapat éta, nyababkeun kacilakaan mékanik sareng ukuran anu dibahas. Kalayan sareng para kepala departemén, sadaya manajer IETT anu aya patepungan.

Wakil Manajer Umum Kolukısa nyatakeun yén panalungtikan anu lengkep dimimitian ngeunaan sumber kacilakaan sareng yén Kepala Badan Inspéksi ditugaskeun sacara pribadi dina panalungtikan administratif. Kolukısa, Kamar Mesin Insinyur ogé nungtut ahli, anjeunna nambihan.

Dina rapat éta, supir sareng supir kendaraan anu kantos dianggo ogé dibahas. Dina jero kerangka ieu, diputuskeun pikeun mikirkeun palatihan anu disayogikeun ka para supir dina nyetir anu langkung séhat sareng ngalaksanakeun saham na kacilakaan.

Perbandaran Metropolitan Istanbul, saatos kacilakaan metrobus, ukuran-ukuran parantos ningkat, kacilakaan sapertos badé nyegah "Sistem Peringatan Awal" mimiti dilaksanakeun.

Hasilna tina ukuran anu dicandak, nurutkeun data IETT, jumlah kacilakaan dina jalur ogé turun. Jumlah kacilakaan taun-taun ieu saperti kieu:

statistik mérek
statistik mérek
Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.