AFRAY Seles Siap, Proyék Tender

afrayda etut pikeun tender proyek
afrayda etut pikeun tender proyek

Walikota Mehmet Zeybek'in proyék AFRAY, anu mangrupikeun hiji janji janji inisiatif pamilihan sareng panaliten masihan hasil anu positif. Walikota Zeybek ngawartoskeun ODAK, kon tender proyék proyék AFRAY bakal diayakeun dina Oktober. Kuring bagja ngabagi Injil ieu sareng warga kuring. "

Salah sahiji masalah panggedena pusat kota Afyonkarahisar nyaéta nyegah transportasi umum sareng kamacetan lalu lintas.

afrayda etut pikeun tender proyek
afrayda etut pikeun tender proyek

180 AKAN DARI AKAN

Proyék AFRAY, anu bakal diayakeun sacara babarengan sareng TCDD, parantos diayakeun ku Direktorat Umum Afyonkarahisar 7. 680 rebu TL dikirim ka Diréktur régional pikeun proyek diajar. Ieu diajar yén ulikan proyék AFRAY réngsé sareng artos ieu. Walikota Mehmet Zeybek ngabagikeun inpormasi yén proyék proyék AFRAY bakal diayakeun dina Oktober ku 22. Z Perusahaan Pengeboran 22 bakal meunang tender kanggo proyék anu bakal diayakeun ku Direktorat régional TCDD7 bulan Oktober. bakal nangtukeun sangu konstruksi AFRAY di 180 kalayan biaya rute, khususna survey taneuh. AFRAY 'tender TCDD 2020 di 7. Éta bakal dilakukeun ku Diréktur régional urang. " (fokus/ Ahmed Sarlık)

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.