Afyonkarahisarlı Tiny Diajar Rél

afyonkarahisarli minis diajar karéta api
afyonkarahisarli minis diajar karéta api

TCDD 7. Stasioner Diréktur régional, Musieum, kunjungan stasiun stasiun sareng jalur Muselles pikeun perjalanan karéta pondok ti Diréktur Sakola di Afyonkarahisar nyuhunkeun perjalanan dina saminggu sareng protokol ditandatanganan sareng Diréktur Pendidikan Nasional.

Siswa sakola disambut ku pejabat TCDD di lawang Ali Çetinkaya Station di handapeun pengawasan guru sareng sepuh murid miluan dina perjalanan.

Saatos wisata musieum, rombongan siswa dibawa ka platform panumpang sareng mobil panumpang, anu siap karéta api, diwanohkeun dina gerbong ku ngajelaskeun aturan kosan sareng para siswa dibéré pangalaman perjalanan karéta pondok dina garis idin. Saatos numpak karéta pondok, kelompok mahasiswa nyarioskeun peraturan badarat anu diperlukeun ti mobil panumpang ka platform sareng nyayogikeun katurunan aman ka stasion Ali Çetinkaya. Murid tiasa santai sareng seneng-seneng di tempat-tempat otentik stasiun karéta, di Wagon Café Country Garden. TCDD 7. Diréktur Daerah Adem Sivri nampi rombongan murid di kantorna sareng ngobrolkeun ka para siswa ngeunaan kagiatan sareng proyék karéta api sareng ngajawab patarosan ti para siswa.

TCDD 7. Salaku Diréktur Daerah Adem Sivri TCDD, aranjeunna negeskeun yén perjalanan sapertos ngalamun karéta ka siswa janten alat angkutan, pangenal karéta sareng diajar aturan karéta dina umur dini.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 11

Aya bewara ngayakeun: Software and Rojongan Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Ngayakeun bewara: gaw DOKTER Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 11: 30 - 12: 30
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

Nopémber 11 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar