Tarikh Permohonan Supir Wanita IETT dilanjut dugi ka Oktober 15

Meur softer bikang iett parantos diperpanjang dugi Oktober
Meur softer bikang iett parantos diperpanjang dugi Oktober

Direktorat Jenderal IETT ngalegaan tanggal aplikasi dugi Salasa, Oktober,, kalayan énggal-énggal panjalukana panjangkitan periode aplikasi.

Diréktur Jaman IETT, salah sahiji mitra Keraton Istanbul Metropolitan, milih awéwé pikeun chauffeur 10 anu diperyogikeun ku Présidén IMM Ekrem Imamoglu. Situs aplikasi resmi IMM resmi kariyer.ibb.istanbul Dina pengumuman anu diterbitkeun dina website, diskriminasi positif dilakukeun ngalawan awéwé.

Dina pengumuman dimana kualifikasi umum para pamilarian anu dicerat nyerat, "Pengumuman ieu dibagikeun pikeun calon WANITA. Kami yakin kana kabutuhan awéwé anu langkung kakuatan pikeun urang pikeun pangembangan sustainable sareng pangwangunan, sarta kami dipercaya poténsi wanoja urang. " Calon cinta Istanbul cinta "ogé kalebet dina pengumuman padamelan minangka salah sahiji sarat.

Pitur-fitur sanés anu dipilarian dina Supir Beus sapertos kieu:

- Sahenteuna siswa lulusan SMA sareng 3 kalayan taun-taun pangalaman nyetir kendaraan anu aktip,
- Langkung lulus ti Bus Master,
Lisénsi supir kelas -E,
-Tuntuhan janten ngawét salaku Supir Beus dina hal kaayaan kaséhatan.
-SRC sareng dokumén penilaian psikotéknik.
-Dia tiasa beradaptasi kanggo ngagentos urutan pagawean
- Pangetahuan ngeunaan téknik nyetir canggih sareng aman,
- Tinggal di Kagithane sareng wilayahna,
- Kaahlian komunikasi anu kuat,
- Nganggo beus, minibus, midibus sareng kendaraan jasa unggal modél sareng merek anu dipasihan tanggung jawabna,
-Mikeun jasa anu dipercaya pikeun panumpang,
-Following Istanbul Kartu panumpang naék kana bis.
- Pikeun nanggung jawab kaamanan bis beus.
-Untikeun informasi anu dipikabutuh ngeunaan kendaraan sareng tugasna ka manajerna sacara teratur.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 11

Aya bewara ngayakeun: Software and Rojongan Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Ngayakeun bewara: gaw DOKTER Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 11: 30 - 12: 30
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

Nopémber 11 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar