BALOSB bakal ngembangkeun henteu ngan Balıkesir tapi ogé daérah

balosb ngan ukur bakal ningkatkeun wilayahna
balosb ngan ukur bakal ningkatkeun wilayahna

Parabot Perusahaan Organisasi Balıkesir mangrupikeun eureun tina 21 tina Rapat Pikiran Umum. Rapat ieu diayakeun ku gawé bareng sareng Turkishtime sareng Halkbank sareng modérasi ku Şeref Oğuz. Diadegkeun dina 1977, BALOSB gaduh peran aktip dina ékonomi daérah anu jumlahna pabrik 110 sareng karyawan 13, kaasup pabrik 123, anu ayeuna aya dina proyek sareng fase konstruksi, ogé pabrik 9 ayeuna di produksi.

Sidang Minda Joint Jérman Turki anu diayakeun ku Turkishtime sareng Halkbank dina zona industri anu diayakeun diayakeun di Zona Perusahaan Organisasi Balıkesir (BALOSB). Dina rapat éta, dimodelkeun ku wartawan Şeref Oğuz, poténsi, masalah sareng ukuran BALOSB sareng industrialis ti Balıkesir dibahas.

Rapat Umum Mind; Şeref Oğuz (Ahli Forum Rapatari Turki), Mehmet Volkan Sayım Halkbank SME Marketing 1 Kepala Dinas, Hasan Ali Eğinlioğlu (BALOSB YKB V. / Eğinlioğlu Group YKB), Alper Akça (İşbir Elektrik R & D Diréktur), Barış Sağlam (Milano Wood) YKB), Ferudun Celik (Fer-Celik Ambalaj YKB), Gokhan Unlu (Bahan Pembinaan Dericiogullari GM), Gursel Othergengil (GM Weaving Synthetic GM V.), Hüseyin Bekki (Mesin Wire Kuku Beksan Nail YKB), Hüseyin Finis (Tinaz Agri ve San. YKB), Kaan İhsan Sarıbekir (Panitia Eksekutif Pembungkusan Sarıbekir), Sami Ünal (Bahan Kimia Kalekim Balıkesir Md.), Selçuk Savaş (Pamasangan Savaşlar YKB), Sinan Yırcalı (Balıkesir Electromechanical YKU), Yasin Çakar Ékosistasi Pél. Ur. Gn. Md.), Yılmaz Sarıhan (YKB Metal Anar), Mehmet Ali Aşuk (San. Ve Tek. Diréktur Propinsi), Gökhan Sümer (Halkbank Balıkesir Div. Co), Mesut Eray BALOSB Div. Mardin., Koray Urgun (Balıkesir 2. OSB Md.) Sareng Filiz Özkan (Turkitime YKB).

nu lokomotif tina kahirupan ékonomi sarta komérsial Turki di puseur Balikesir Aegean jeung wewengkon Marmara, ieu utamana kapangaruhan ku investasi angkutan umum positif panganyarna sahingga ngaronjat minat investor di kota. İstanbul - jalan tol İzmir sareng proyék 1915 Çanakkale Bosphorus Bridge; Éta ngajadikeun Balıkesir salaku kota pangpentingna tina cincin komérsial Marmara.

BALOSB naék ku kamungkinan kemungkinan angkutan!

570 persén BALOSB ayeuna héktar 99 ayeuna hektar dianggo ku perusahaan anu milu sareng teu aya bungkusan kosong tina titik anu kahontal. Kusabab ieu, karya ékspansi tambahan diawalan di Balıkesir OIZ. Dina ahir prosés ékspansi, daérah hektar 570 anyar bakal ditambah kana daérah hektar 776 anu aya sareng lebar daérah bakal ditingkatkeun ka héktar 1.346. kituna; Wewengkon industri anu nyukupan bakal didamel pikeun pamilon anu anyar merencanakeun ngahasilkeun di BALOSB kusabab tingkat jenuh industri sareng biaya investasi di propinsi tatangga sapertos Gebze, Kocaeli sareng Bursa. Kalayan parantosan prosés ieu, total padamelan di OIZ bakal ningkat dugi ka 30 sarébu jalma. Ékspansi Balıkesir OIZ bakal mangaruhan sadaya industrialis di daérah Marmara sareng Aegean sareng gaya tenaga kerja di daérah ieu.

Peserta Balıkesir OIZ ngajadikeun anjeun ngarasa bédana kalayan jasa anu disayogikeun. BALOSB, anu nyayogikeun tanaga anu teu diganggu sareng aman kalayan fasilitas 162,5 MVA switchgear nyalira, teras ngalayuhan pamilon anu sanés nganggo 3.300 m3 / pabrik parantos pamidaan limbah pamilihan cai. Nganggap pepelakan anyar tiasa diperpanjang, pabrik perawatan anyar kalayan kapasitas 10.000 m3 / dinten parantos dikirim ka Kementerian Perindustrian sareng Téknologi.

Hiji Pusat Pelatihan Vokasional jeung Téknis ogé diadegkeun di daérah éta pikeun nyumponan kabutuhan personel berkelayakan di pabrik-pabrik. Kalayan lima bengkel sareng lima ruang kelas, Pusat bakal nyumponan kabutuhan bengkel murid OIZ Vokasional sareng Siswa Menengah Téknis Anatolian sareng janten Pusat Kualifikasi Vokasional sareng Pusat Sertifikasi. The 75 Day Care Center, anu ngagaduhan kapasitas mahasiswa dina lingkup tanggung jawab sosial, nampi karyawan awéwé awéwé damel di OIZ salaku prioritas.

Parameter 10 pikeun nyandak BALOSB ka hareup

Dina rapat éta, parameter 10 di handap ieu sapuk sareng partisipasi para industrialis régional pikeun ngaktifkeun Balıkesir OIZ janten pemaén anu kuat dina ngarobih kaayaan pesaing global anu gancang sareng nunjukkeun poténsialna.

1. Perusahaan industri Balıkesirli ngantosan palabuhan Bandırma

Industrialis Balıkesir nganggo port Aliağa di port portzmir atanapi Ambarlı di Istanbul kanggo ékspor. Ieu hartosna biaya tambahan sareng runtah waktos. Palabuhan Bandırma ayeuna nuju di palayanan tapi henteu sayogi kanggo transportasi kontena. Upami pagawean anu perlu dilakukeun dina palabuhan, industrialis di daérah bakal nguatkeun pananganana saingan. Kusabab palabuhan Bandırma ngagaduhan sipat anu cocog pisan tina segi luas sareng logistik.

2. Sabilulungan Industri Universitas Sabilulungan

Pikeun ngahontal masarakat - universitas - gawé babarengan industri, mimiti sadayana, budaya industri modern kedah didirikeun diantara sadaya pihak teras sadayana kedah nempatkeun tangan dina kaayaan batu. Mékanisme kedah dikembangkeun dimana sadaya pihak ngahiji sareng mékanisme ieu kedah dijalankeun iraha waé. Sababaraha formasi ngahiji dina waktos ka jaman dina kerangka, tapi upami lampiran henteu sayogi cukup sinergis sareng solusi henteu tiasa ngahasilkeun.

3. Ngurangan biaya investasi

Harga lahan, investasi konstruksi, penggalian, biaya prasarana, masalah sapertos éta ngaleungitkeun industrialis. Kadua kotamadya sareng lembaga sareng organisasi kedah nyayogikeun langkung genah pikeun perusahaan di OIZs khususna ngeunaan biaya investasi. Upami pinjaman pikaresepeun tiasa disayogikeun pikeun karya konstruksi bank umum, éta bakal janten kontribusi anu pohara positif pikeun kamekaran industri. Tinimbang ngurus barang-barang biaya sapertos kitu, solusi anu tiasa dipanggihan anu bakal ngajantenkeun para industrialis ngorbankeun modal pikeun langkung téknologi, produksi sareng investasi R&D.

4. Masalah personel mumpuni

Suplai personel anu mumpuni nangtung salaku masalah anu ageung sakumaha infrastruktur sareng masalah énergi tinggi dina titik dimana P&P atanapi produksi berorientasi ékspor anu dimainkeun. Perlu ngajukeun pasantrén sakola tinggi dina OIZ sareng nyiapkeun kurikula di koordinasi sareng industrialis, sareng jalan pikeun industrialis janten parantos janten penaung sakola ieu. BALOSB parantos nyandak inisiatif dina hal ieu.

5. Integrasi logistik kudu réngsé

Kalayan Jambatan Osmangazi sareng Jalan Raya Izmir, Balıkesir janten basis logistik. Tapi integrasi logistik henteu acan lengkep. Logistik Village ngadegkeun kalayan niat anu alus, henteu tiasa masihan anu dipiharep tina anjeunna. Tapi, lokasi Balıkesir gaduh fitur anu kuat pisan. Balıkesir, anu mangrupikeun titik simpang di daérah Marmara sareng Aegean, ngagaduhan poténsi anu hébat, tapi integrasi logistik kedah réngsé gancang.

6. Industri pasokan henteu cekap

Industri industri Balıkesir ngalaman kasusah dina sub-industri sareng masalah jasa perawatan. Perusahaan perusahaan di BALOSB teu tiasa mendakan akumulasi anu cocog sareng kualitas dina perusahaan sub industri anu ngalayanan aranjeunna. Kusabab ieu, industrialis kedah nyayogikeun kalolobaan kabutuhan sapertos pangropéa, jasa sub-industri sareng suku mésér ti kota-kota sapertos Istanbul. Inisiatif diperyogikeun pikeun ngadamel infrastruktur pikeun sub industri sapanjang propinsi.

7. Peryogikeun kanggo pasar éksportén énggal

tegangan pulitik antara AS jeung Cina, Amerika Serikat ditumpukeun pajeg tambahan dina produk asalna di Cina geus nyieun hiji kasempetan pikeun Turki. Industrialis Balıkesirli, pikeun ngamajukeun produkna sareng penjualan kedah giliran ka pasar AS. Dina taun-taun ayeuna, nagara-nagara Afrika Kalér sareng India parantos janten diantara nagara-nagara penting anu kabutuhanna parantos ningkat sareng tingkat panghasilan. Grup damel di pasar énggal tiasa didirikeun di BALOSB.

8. Ngurangan biaya énergi

Biaya énérgi mangrupikeun masalah anu sadayana digarap tina para industrialis, sabab kalayan ongkos tinggi. industrialists anu Mayar harga pangluhurna sagala jinis waragad énérgi dina Turki. Dunya ngalangkungan période perang dagang anu hésé pisan. Pentingna ékspor dina jaman sapertos kitu jelas. Masalah ieu, anu tiasa ngaleungitkeun tangan éksportir dina saingan, parantos diatasi ayeuna.

9. Panerapan R&D kedah saderhana

Salian kasusah birokrasi dina prosés P&P, panerapan ogé rumit sareng perusahaan teu tiasa ngartos kana terminologi nagara. Sajumlah pedoman sareng program parantos dikembangkeun pikeun mastikeun kadali kagiatan P&P sareng dokuménana. Tapi, perusahaan parantos nyéwa konsultan kumargi henteu cekap. Nyederhanakeun panerapan sareng ngajantenkeunana tiasa nguatkeun kagiatan P&P.

10. Perumahan perumahan

Ngeunaan perumahan, aya kabutuhan perumahan caket sareng BALOSB, khususna tempat kerah biru tiasa diselesaikan. Wewengkon Gaziosmanpaşa kedah atos dirobih deui jadi transformasi perkotaan sareng disusun pikeun anu damel sareng proyék perumahan sapertos TOKİ. Transformasi sapertos kitu bakal nyiptakeun momentum penting dina nyumponan kabutuhan kerah biru BALOSB.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar