Stasion Metro Bandara Esenboga, Stasion sareng Pidéo Promosi

bandara subway esenboga stasiun guzergahi sareng video perkenalan
bandara subway esenboga stasiun guzergahi sareng video perkenalan

Stasion Metro Bandara Esenboga, Stasion sareng Pidéo Promosi. Proyék metro 1, anu bakal ngagampangkeun transportasi ti pusat kota Ankara ka Bandara Esenboğa di Ankara, bakal ngarugikeun miliar dollar.

Bandara Esenboğa sareng 15 Juli Kızılay National Will Square bakal diayakeun antara proyék metro pikeun ahir rundingan sareng lembaga kiridit internasional parantos diirip. Bank Dunia damel tawaran anu pas dina rundingan sareng lembaga kiridit, rundingan sareng perusahaan Jepang masih kénéh jalan.

ESENBOĞA AIRPORT METRO ROUTE

Proyék Metro Bandara Esenboğa bakal mimitian ti 15 Juli Red Crescent National Will Square sareng bakal arah arah Pursaklar, groundground, bandara sareng Çubuk via Situs. Jalur Metro Airport Esenboğa parantos dipénta kalebet wilayah Siteler. Walikota Pergunungan Ankara Metropolitan Mansur Yavaş nyatakeun yén aranjeunna pamikiran badé angkat ka bandara liwat Situs pikeun kapentingan langkung ageung ti subway. Naha metro bakal ngalangkungan situs-situs anu diarepkeun pisan.

ESENBOĞA AIRPORT METRO 7 AYA AKAN DARI KEMBANG

Diperkirakeun yén bakal aya titik pameuntasan pikeun ngarobih arah karéta sareng ogé dianggo salaku depot karéta api. Konon bakal aya stasiun 7 dina garis anyar:

1-Kuyubaşı,
2- North Ankara,
3- Pursaklar,
4- Sarayköy,
5- Perumahan Internasional Akyurt,
6- Bandara Esenboğa,
7- Yıldırım Beyazıt University.

SUKAN SANGSA AKAN DIJANGKAT ESENBOGA METRO

Esenboğa Metro direncanakeun numutkeun poean kapasitas panumpang 700 rébu kapasitas panumpang. Jalur bakal 26 kilométer panjang. Esenboğa Metro bakal dihijikeun ka stasiun Kuyubaşı di Keçiören Metro. Salaku tambahan, transfer bakal angkat ka Bandara Esenboga sareng Yildirim Beyazit University di Cubuk. Kalayan proyek penyambungan AKM - Gar - Kızılay Metro dina konstruksi, subway Keçiören (M4) bakal diperpanjang ka puseur Kızılay. Nalika jalur metro parantos réngsé, warga Esenboğa bakal tiasa ngalih ka sadaya jalur subway di tengah kota.

SISTEM ANKARA RAIL

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 21

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 21 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 21

Perolehan Perolehan: ngayakeun bagian-bagian Listrik Éntérgiasi Railway

Nopémber 21 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
ka 21

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Ozen
Unggal taun,-speed tinggi sector rail, pamingpin Éropa dina tumuwuh Turki. Investasi di karéta, nu nyandak kagancangan ieu tina karéta-speed tinggi, terus nambahan. Sajaba ti éta, kalayan Investasi anu dilakukeun pikeun angkutan di kota, bentang seueur pausahaan urang nyieun produksi domestik. Ista kabérés yén produksi karéta nasional tren gancang sareng Turki sareng parantos dimimitian di pausahaan anu dipiceun ka pausahaan anu ngahasilkeun produksi tram domestik, lampu rail jeung subway kandaraan doméstik. Kami bungah kacida janten dina méja reueus ieu.

Janten kahiji komen

koméntar