Proyék Karéta Api Bursa Ankara Naon anu lumangsung? ..

timbalan bursa timbalan kayisoglu yht naon anu kajantenan
timbalan bursa timbalan kayisoglu yht naon anu kajantenan

Wakil-juru tulis CHP Bursa, Anggota Juru Darat Parlemén Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan'a Bursa Ankara Proyék Latih Bumi Tinggi Speed ​​dimana naros.

Altaca Kayışoğlu ngingetkeun yén yayasan Proyék Train Karéta Béntang Bursa-Ankara ditetepkeun dina 23 Désémber 2012. Ampir tilu taun parantos saprak 2016. Masarakat Bursa masih angkat ka Ankara ku jalan. Bursa-Ankara masih keneh lima satengah jam. ”

Wakil CHP Bursa Nurhayat Altaca Kayışoğlu nyieun pernyataan di handap ieu ngeunaan masalah:

Iler Aranjeunna masihan warta ka masarakat Bursa saolah-olah masihan warta anu saé. Dina 2016, aranjeunna milih nyasabkeun masarakat Bursa ku cara masihan tanggal anyar tinimbang naha. 24 Juni Sateuacan pamilihan umum 2018, para anggota paréntah anu parantos nyarios yén yén Bursa-Ankara High Speed ​​Train Project bakal réngsé dina 2020, saolah-olah 4 parantos pohoana tunduh taunan. Nanging, bahkan kadar realisasi fisik garis Balat-Yenişehir nunjukkeun yén mustahil pikeun nyampurnakeun proyek dina tanggal ieu. Sumawona, tender kanggo fase kadua proyek éta, Yenişehir-Bilecik Osmaneli baris dibatalkeun dina Séptémber. ”

Altaca Kayışoğlu negeskeun yén penting pikeun nginpokeun ka masarakat sacara leres ngeunaan Bursa-Ankara YHT Project sareng ujar, uz Kami ngantosan parantosan Proyék Kacepetan Bursa-Ankara, anu ayeuna uih deui kana carita oray. Kami ngarepkeun Mehmet Cahit Turan, Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur; Urang ngarti, anjeun moal tiasa sasuai sareng anu anjeun masihan sahenteuna tanggal realistis moal nyasabkeun warga. Pikeun tujuan ieu, urang ngalaksanakeun hal éta ka Parlemén sareng naroskeun Menteri Turhan; Iraha Bésana Karéta Api Bursa-Ankara Luhur tiasa? Konu

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.