Turki bakal katutup tina Cina Railway Express

china nganyatakeun kareta ti Bekasi ka cater
china nganyatakeun kareta ti Bekasi ka cater

Kazakhstan Railways Inc. (KTZ) Wakil Présidén Pavel Sokolov, rombongan, TCDD General Manager Ali İhsan Uygun sareng TCDD Transportation Inc. Manajer Umum Kamuran Yazıcı ngadatangan 10 Oktober 2019 di Direktorat TCDD dina Kemis.

Rapat museurkeun kanaékan kerjasama antara perusahaan karéta api dua nagara sareng kerjasama dina widang karéta api. Cina ngahontal kaluar ka Turki jeung nagara urang janten dina beban transit jeung léngkah bulak balik bisa dicokot dina isu kayaning partnerships angkutan wadahna internasional anu dibahas.

Cina Railway Express, anu Trans-Kaspia International Angkutan Rute (Trans-Kaspia International Angkutan Rute (Titan)) bakal ngahontal kaluar on November 5 2019 ti Cina nepi ka Turki.

Salami rapat éta, diputus pikeun ngatur upacara anu ngabageakeun pikeun China Railway Express, anu mangrupikeun karéta pengiriman mimiti anu munggaran dina arah Éropa kalayan nganggo Marmaray Tube Passage.

Ngembangkeun angkutan barang rail volume angkutan antara Kazakhstan jeung Turki na revitalisasi garis BTK disusun ku rapat disorot parantosan tina népana konsensus dina urusan tina kahayang alus silih.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 07

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 7 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar