DHMİ 9 Ngumumkeun Tokoh Bulanan

dhmi ngumumkeun inohong bulanan
dhmi ngumumkeun inohong bulanan

Direktorat Jenderal Otoritas Bandara Negara (DHMI), taun 2019 pesawat udara Séptémber, penumpang sareng statistik kargo diumumkeun.

Sasuai, dina Séptémber; Jumlah pesawat anu angkat sareng angkat di bandara nyaéta 77.365 pikeun penerbangan domestik sareng 75.465 pikeun penerbangan internasional. Jumlah lalu lintas pesawat anu dilayanan dugi ka 194.923 kalayan overpasses.

Dina September, Turki porsi lalulintas panumpang domestik di bandara di sakuliah 8.668.089, 12.240.602 éta lalulintas panumpang internasional. Jumlah lalu lintas panumpang sareng panumpang transit langsung sadar ogé 20.929.426.

Bandara angkutan barang (kargo, surat sareng koper) lalu lintas; Dina Séptémber, 81.084 ton dina garis domestik sareng 244.718 ton dina jalur internasional ngahontal jumlah 325.802 ton.

9 BULAN (JANUARI-SEPTEMBER) AIRCRAFT, PELUISAN DAN NU TANGKAPAN

2019 dina ahir bulan Séptémber; Lalu lintas pesawat ka sareng ti bandara nyaéta 636.771 dina penerbangan domestik sareng 554.646 dina penerbangan internasional. Maka, total lalu lintas pesawat ngahontal 1.550.588 kalayan overpasses.

Turki 76.431.401 sahiji bandar udara lalulintas panumpang domestik sakabéh, dimana lalulintas panumpang internasional dina mangsa ieu 84.828.052 panumpang transit langsung babarengan jeung lalulintas panumpang total ngadeg di 161.482.868.

Bandara angkutan barang (kargo, surat sareng koper) lalu lintas; 626.460 ton dina jalur rumah tangga sareng 1.865.412 ton dina jalur internasional.

ISTANBUL AIRPORT DATA

Kapal terbang angkat sareng angkat di Bandara Istanbul dina Séptémber janten 9.369 dina penerbangan domestik, 28.960 dina penerbangan internasional sareng total 38.329. Jumlah lalu lintas panumpang 1.483.994, kalebet 4.783.667 dina garis rumah tangga sareng 6.267.661 dina jalur internasional, kalaksanakeun.

Dina jangka waktu Januari-Séptémber 2019 lalu lintas pesawat direalisasikeun di Bandara Atatürk, dimana kagiatan penerbangan umum sareng angkutan kargo diteruskeun. Di Bandara Atatürk, panumpang 130.229 dilayanan salami periode Januari-April dugi ka dibuka Bandara Istanbul.

Kapal terbang 222.435 sareng lalu lintas panumpang 35.574.890 nyaéta di Bandara Istanbul dina salapan bulan. Kukituna, ngan lalu lintas pesawat 352.664 sareng lalu lintas panumpang 51.647.424 direalisasikeun dina dua bandara ieu.

9 AIRCRAFT BULAN, PELUJUKAN DAN PINJAMAN LATIHAN UNTUK PUSAT TOURISM

Jumlah panumpangna dilayanan dina penerbangan bulanan 9 ngaleuwihan 47 juta dina bandara intensif pariwisata, dimana lalu lintas internasional beurat. Lalu lintas panumpang 16.035.492 dina garis domestik, 31.556.514 dina garis internasional; lalu lintas hawa nyaéta 121.877 dina penerbangan domestik sareng 184.790 dina penerbangan internasional.

Data bulanan 9 bandara urang di pusat pariwisata nyaéta kieu:

Bandara Izmir Adnan Menderes nampi jasa 6.875.544 dina penerbangan domestik, jasa 2.686.942 dina penerbangan internasional sareng jumlah panumpang 9.562.486.

Di Bandara Antalya, jumlahna panumpang 5.399.599 dilayanan, kalebet panumpang 23.929.236 domestik sareng panumpang internasional 29.328.835.

Di Bandara Muğla Dalaman, total panumpang 1.280.104, kalebet 2.711.541 dina penerbangan domestik sareng 3.991.645 dina penerbangan internasional, sadar.

Bandara Muğla Milas-Bodrum ngagaduhan jumlah panumpang rumah tangga 2.089.603 sareng jumlah panumpang internasional 1.702.491. Jumlah panumpang 3.792.094 dilayanan.

Jumlah panumpang domestik sareng internasional di Bandara Gazipaşa Alanya nyaéta 390.642. Jumlah total panumpang nepi ka 526.304.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.