Kiwari di Sajarah: 9 Oktober The test test kahiji di Eurasia Torowongan Ras

Eurasia Torowongan
Eurasia Torowongan

Dinten dina Sajarah
9 Oktober Konsési garis 1890 Thessaloniki-Monastery ieu dibikeun ka M. Alfred Kaulla, akting tina nami grup Jérman anu patali jeung Deutsch Bank. Wasta dibikeun ka Feriz di Amérika sateuacan.
9 Oktober 1918 Toros sareng Torang Amanos réngsé. Konstruksina mimitian di 1914.
9 Oktober 1940 Lembut kanggo pangwangunan Elazığ-Palu garis 5 ka TL juta Haymil İnş. Ltd. SRK. Anjeunna dibikeun.
Présidén Oktober 9 Recep Tayyip Erdoğan nyieun uji coba kahiji dina Torowongan Eurasia.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.