Speed ​​Train Line di Dunya teh

dunyada garis rail-speed tinggi
dunyada garis rail-speed tinggi

Galur Sepur Kacepetan Luhur di Dunya: Jalur karéta gancang, inpormasi sareng peta nagara anu nganggo angkutan karéta gancang anu sayogi sayogi. Dina beja ieu, anjeun tiasa ngahontal inpormasi bagéan handap. Mangga ulah ragu pikeun ngabagikeun ka kami pamanggih anu anjeun pikir bakal nyumbang sareng inpormasi anu leungit, salah.

Garis Karéta Tinggi Kacepetan Jerman

Peta Jérman Karéta Api di Jerman
Peta Karéta Kacepetan Jerman Jérman - ((Resolusi Luhur)
  • Fulda - Würzburg
  • Hannover - Fulda
  • Mannheim - Stuttgart
  • Hannover (Wolfsburg) - Berlin
  • Cologne - Frankfurt
  • Cologne - Düren
  • (Karlsruhe -) Rastatt - Offenburg
  • Leipzig - Gröbers (Erfurt)
  • Hamburg - Berlin
  • Nuremberg - Ingolstadt
  • Munich - Augsburg
  • (Leipzig / Halle -) Gröbers - Erfurt
  • (Karlsruhe -) Offenburg - Basel
  • Nuremberg - Erfurt
  • Frankfurt - Mannheim
  • Stuttgart - Ulm - Augsburg
  • Hamburg / Bremen - Hannover
  • (Hannover -) Seelze - Minden
  • (Frankfurt -) Hanau - Fulda / Würzburg

Garis Sepur Kacepetan Bélarus Bélgia

Peta Bélarus Terpanjang Bélarus
Peta Bélarus Terpanjang Bélarus
  • Brussel - Border Perancis (HSL - 1)
  • Leuven - Liege (HSL - 2)
  • Liège - Border Jerman (HSL - 3)
  • Antwerp - Border Walanda (HSL - 4)

Garis Sepur Kacepetan Lérah Perancis

Peta karéta gancang-Perancis
Peta karéta gancang-Perancis
  • LGV Paris Sud Est
  • LGV Atlantique
  • Turnamén LGV Lyon
  • LGV Nord - Éropa
  • LGV Interconnexion IDF
  • LGV Méditerranée
  • LGV Est
  • (Figueres -) Frontière - Perpignan
  • LGV Dijon ka Mulhouse
  • LGV Est - Européenne (Fase 2)
  • LGV Bretagne di Pays de la Loire
  • LGV Sud Éropa Atlantique
  • Kompetisi Nîmes di Montpellier
  • LGV Rhin - Rhône Br Est (fase 2)
  • Poitiers LGV - Limoges
  • LGV Bordeaux - Toulouse
  • Liaison Paris - Normandie
  • LGV PACA
  • Interconnexion Sud IDF
  • LGV Bordeaux - Espagne
  • LGV Lyon - bekasi
  • LGV Montpellier ka Perpignan
  • LGV Picardie
  • LGV Rhin - Rhône Branche Sud
  • LGV Rhin - Rhône Branche Ouest
  • LGV Paris - bis Lyon
  • Jonction vers aéroport de Vatry

Garis Karéta Éléktrik Luhur

  • Schiphol - Rotterdam- Border Bélgia
  • Fawkham simpang - Torowongan
  • London - Southfleet simpang
  • London - Birmingham (1.Part)

Garis Sepur Kacepetan Speed ​​Spanyol

  • Madrid - Seville
  • Madrid - Lleida
  • Zaragoza ka Huesca
  • (Madrid -) La Sagra - Toledo
  • Cordova - Antequera
  • Lleida - Camp de Tarragona
  • Madrid - Segovia - Valladolid
  • Antequera - Makeda
  • Camp de Tarragona di Barcelona
  • Ku lulus Madrid
  • Madrid-Valencia / Albacete
  • Figueres - Frontera (Perpignan)
  • Wangsulan - Santiago
  • Barcelona - Figueres
  • (Madrid-) Alicante / Murcia / Castellón
  • Vitoria - Bilbao - San Sebastián
  • Variante de Pajares
  • Bobadilla - Granada
  • La Coruña - Vigo
  • Navalmoral - Cáceres - Badajoz - Fr. Port.
  • Seville - Balé
  • Hellín - Cieza (Variante de Camarillas)
  • Seville - Antequera
  • Valladolid - Burgos - Vitoria
  • Venta de Baños - León - Asturias
  • Madrid - Navalmoral de la Mata
  • Almeria ka Murcia
  • Valencia - Castellón
  • Olmedo - Zamora - Orense
  • Palencia ka Santander
  • Zaragoza - Castejón - Logroño
  • Castejón - Pamplona
  • Orense - Vigo (vía Cerdedo)

Garis Kareta Latih Bumi Swedia

Peta karéta laju anu luhur di Swiss
Peta karéta laju anu luhur di Swiss
  • Stockholm - Malmo / Goteborg
  • Frutigen - Visp (torowongan dasar Lötschberg)

Garis Sepur Kacepetan Kacepetan Italia

  • Roma - Florence (1. Episode)
  • Roma - Florence (2. Episode)
  • Roma - Florence (3. Episode)
  • Roma - Naples
  • Bekasi - Novara
  • Milan - Bologna
  • Novara - Milan
  • Madang - bologna
  • Naples - Salerno
  • Milan - Venice
  • Milan - Genoa

Galur Karéta Éwah Luhur Polandia

  • Warsaw - Lodz - Wroclaw - Poznan
  • Warsaw - Ktowice / Krakow

Galur Sepur Kacepetan Béntang Portugal

  • Lisboa - Caia (- Madrid)
  • Porto - Valença (- Vigo) 1.Phase
  • Lisboa - Porto
  • Porto - Valença (- Vigo) 2.Phase
  • Aveiro - Almeida (- Salamanca)
  • Evora - Faro - Vila Real de SA (Huelva)

Garis Sepur Kacepetan Rusia Luhur

  • Moscow - Petersburg

Turki High Speed ​​Rail Galur

  • Ankara - Eskisehir
  • Polatli - Konya
  • Eskisehir - Istanbul
  • Ankara - Sivas
  • Bandırma- Bursa- Osmaneli-Ayazma
  • Ankara - Izmir
  • Ankara - Kayseri
  • Halkalı - Border Bulgaria
  • Sivas - Erzincan - Erzurum - Kars

Garis Karéta Tinggi Kacepetan Cina

  • Qinhuangdao ka Shenyang
  • Beijing ka Tianjing
  • Jinan ka Qingdao
  • Nanjing - Hefei
  • Hefei ka Wuhan
  • Shijiazhuang - Taiyuan
  • Wuhan ka Guangzhou
  • Ningbo - Wenzhou- Fuzhou
  • Zhengzhou - Xi'an
  • Fuzhou - Xiamen
  • Chengdu ka Dujiangyan
  • Shanghai ka Nanjing
  • Nanchang ka Jiujiang
  • Shanghai ka Hangzhou
  • Changchun ka Jilin
  • Hainan Timur Bunder
  • Guangzhou - Zhuhai Kalér
  • Beijing - Shanghai
  • Guangzhou - ShenZhen (Xianggang)
  • Guangzhou - Zhuha
  • Wuhan ka Yichang
  • Tianjin - Qinhuangdao
  • Nanjing - Hangzhou
  • Hangzhou - Ningbo
  • Hefei - Bengbu
  • Mianyang - Chengdu- Leshan
  • Xiamen ka Shenzhen
  • Beijing ka Wuhan
  • Haerbin ka Dalian
  • Nanjing - An'qing
  • Tianjin - Yujiabu
  • Wuhan ka Xiaogan
  • Wuhan ka Huangshi
  • Tianjin - Bazhou- Baoding
  • Xuzhou ka Zhengzhou
  • Jinzhou ka Yingkou
  • Haerbin - Qiqihaer
  • Xi'an ka Baoji
  • Shenyang ka Dandong
  • Shijiazhuang ka Hengshui
  • Hangzhou - Changsha
  • Qingdao - Rongcheng
  • Teluk Kalér Guangxi

Galur Karéta Gancang Luhur Korea

  • Seoul - Daegu
  • Daegu - Pusan

Garis Karéta Luhur Kacepetan India

  • Sukabumi - Amehdabad

Garis Karéta Apél Jepang Gancang

  • Tokyo - Shin Osaka (Tokaido)
    Shin Osaka - Okayama (San-yo)
    Okayama - Hakata (San-yo)
    Omiya ka Morioka (Tohoku)
    Omiya ka Niigata (Joetsu)
    Ueno - Omiya (Tohoku)
    Tokyo - Ueno (Tohoku)
    Fukushima - Yamagata (Yamagata)
    Morioka - Akita
    Takasaki - Nagano (Hokuriku)
    Yamagata ka Shinjo
    Morioka - Hachinohe (Tohoku)
    Shin Yatsuhiro - Kagoshima Chuo (Kyushu)
    Hachinohe - Shin Aomori (Tohoku)
    Hakata - Shin Yatsushiro (Kyushu)
    Nagano - Kanazawa (Hokuriku)
    Shin Aomori - Shin Hakodate (Hokkaido)
    Takeo Onsen - Isahaya (Kyushu)
    Shin Hakodate ka Sapporo (Hokkaido)
    Kanazawa ke Osaka (Hokuriku)
    Shin Tosu - Takeo Onsen / Isahaya - Nagasaki (Kyushu)

Garis Karéta Apél Kacepetan Arab Saudi

  • Madinah - Jeddah - Mekah

Jalur Karéta api di Taiwan

  • Taipei - Kaohsiung

Garis Karéta Apél Kacepetan Aljazair

  • Bahaya - Kenitra
  • Settat - Marrakech

Galur Sepur Kacepetan Béntang Brazil

  • Rio de Janeiro - Sao Paulo - Campinas

Jalur Karéta api Énggal Amérika Serikat

  • Koridor Kalér Kalér ([Boston -] NY - W)
  • Los Angeles - Sacramento

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Lembut bewara: Layanan Level Pameuntasan Pameuntasan Badé Diaéng

Nopémber 14 @ 08: 00 - 17: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Ozen
Unggal taun,-speed tinggi sector rail, pamingpin Éropa dina tumuwuh Turki. Investasi di karéta, nu nyandak kagancangan ieu tina karéta-speed tinggi, terus nambahan. Sajaba ti éta, kalayan Investasi anu dilakukeun pikeun angkutan di kota, bentang seueur pausahaan urang nyieun produksi domestik. Ista kabérés yén produksi karéta nasional tren gancang sareng Turki sareng parantos dimimitian di pausahaan anu dipiceun ka pausahaan anu ngahasilkeun produksi tram domestik, lampu rail jeung subway kandaraan doméstik. Kami bungah kacida janten dina méja reueus ieu.

Janten kahiji komen

koméntar