EGO Pikeun Mésér Supir Beus Biasa

ego bus busana bade ngagaleuh soforu
ego bus busana bade ngagaleuh soforu

Supir beus awéwé 10 bakal direkrut janten padamelan di Diréktur Jéndral EGO di Kabupaten Ankara Metropolitan.

Syarat pikeun calon

• Sahenteuna siswa paringkat SMA sareng 3 taun nyetir pangalaman nyetir kendaraan anu aktip,

• Pikeun ngagaduhan lisénsi supir beus (kelas E) sakumaha anu dinyatakeun dina hukum,

• Pikeun tiasa adaptasi pikeun ngerjakeun urutan karya,

• Pikeun nyumponan kriteria dina Peraturan Pengangkutan Jalan (pikeun nyandak umur 26) sareng henteu langkung kolot ti 40,

• Pikeun kéngingkeun ”Henteu aya halangan pikeun janten supir” laporan kaséhatan ti rumah sakit pinuh ku patuh Peraturan Kaayaan Kaséhatan supados Dipendakan dina Sopir sareng Supir sareng Ujian.

• Ngagaduhan sertipikat SRC,

• janten terang ngeunaan téknik nyetir canggih sareng aman.

• Boga keterampilan komunikasi anu kuat.

Periode aplikasi:11.10.2019 - 25.10.2019

Hubungan: Diréktur EGO Jurusan Manajemén Beus / 507 11 88 - 507 11 12

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 11

Ngayakeun bewara: gaw DOKTER Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 11: 30 - 12: 30
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

Nopémber 11 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
PTS 11

Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

Nopémber 11 @ 15: 00 - 16: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar