Galatasaray-Real Madrid Cocog Kusabab Metro and Traffic Arrangement

galatasaray nyata madrid maci kusabab metro sareng pangaturan lalu lintas
galatasaray nyata madrid maci kusabab metro sareng pangaturan lalu lintas

Pertandingan Liga Juara UEFA antara Galatasaray sareng Real Madrid ayeuna bakal dimaénkeun magrib kusabab sababaraha lalu lintas jalan di Istanbul bakal ditutup. Penerbangan Metro bakal diperpanjang.

Direktorat Cabang Kontrol Cabang Istanbul, numutkeun hiji pernyataan énjing, Stadion Telepon 22.00'de Turk bakal diayakeun kusabab persaingan Galatasaray-Real Madrid, sababaraha jalan bakal ditutup kana lalu lintas dina ruang lingkup kaamanan.

Dina kontéks ieu, dugi ka jam ti 17.00 dugi ka tempat parkir ISPARK di sisi sisi kidul pinuh, TEM bakal muka lalulintas kendaraan ti sisi sisi kalér ka sisi jalan sisi kidul. Sakali tempat parkir pinuh, varian péngkolan bakal ditutup kana lalu lintas kendaraan sareng alternatipna supirna bakal nganggo jalan TEM kalér Okmeydanı giliran-TEM sisi kidul jalan sambungan jalan.

Nalika pertandingan dimimitian, jalan sisi TEM kalér bakal ditutup pikeun lalu lintas kendaraan, TEM bakal langsung langsung ka kalér sareng TEM bakal ngalir ti kalér ka kidul. Lalu lintas jalan sisi kalér TEM ditumpes nalika variasi sambungan Tér kalér-kidul bakal dibuka kana lalu lintas kendaraan.

Waktos Metro panguat

Metro Istanbul ceuk dina hiji pernyataan anu kusabab pertandingan penerbangan metro ka 02: 00'ye dilaporkeun diperluas. Garis marmaray ogé bakal beroperasi antara Zeytinburnu sareng Söğütlüçeşme dugi ka 02: 00.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar