Naha Sapanca Cable Car Tender Returnib?

geuning si rusvet ngabeku dina lembut mobil kabel Sapanca
geuning si rusvet ngabeku dina lembut mobil kabel Sapanca

Bursa Cable Car Inc. Manajer Umum Burhan Ozgumus, 1 juta nyogok TL ka walikota pikeun kéngingkeun rumor lembut éta diteruskeun, nyatakeun yén aranjeunna henteu leres, saurna.

Ozgumul, dinten sateuacan ketua Pamaréntahan CHP Sakarya aya hubunganana kana dugaan anu dipenta, "Ngucapkeun ieu, (Ayo kuring henteu sieun, tapi anjeun henteu sieun ku Allah) ceuk kuring" saurna.

TOTAL 7 THOUSAND LIRA

Saatos lembut éta, Burhan Özgümüş nyarios yén aranjeunna masihan artos ka dua tempat sareng nyarios, "Kuring mésér hiji lukisan Hasanpaşa Primary School 2 rébu pon. Saur aranjeunna ogé, "Kaayaan finansial Sapancaspor parah pisan, 5 sarébu pon aranjeunna masihan kuring pikeun tukeran kuitansi. Lian ti kitu, teu aya artina khusus ..

HARIAN 820BIN LIRA

Nganyatakeun yén aranjeunna ngaleungitkeun proyék Ozgumus, "Munisipalitas (kuring nyarios tempat pangiriman. Naha anjeun gaduh masalah sareng kuring? Naha, naha henteu ngamimitian di dieu" saurna. Aya ogé kontrak sapertos anu unggal dinten kuring reureuh kuring mayar santunan 820 sarébu pon. ”(Nurettin Eryılmaz / Sakarya kami)

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.