Hasil tina tender kanggo Konya Metro

hasilna subway konya
hasilna subway konya

Konya metro Fase kahiji tina lembut dina Oktober 2 2019 Rebo di Ankara, Turki, ku tebih pangluhurna konsisten "uleman" dijieun dina bentuk prosedur na tanpa aya bewara.

Adı Konya Necmettin Erbakan University Meram Municipality Light Rail (Cincin Hrs) Konstruksi Garis sareng Sistem Elektromekanisis Nyayogikeun sareng Masang sareng Komisi Komisi of 1.Otum adı.

Genep perusahaan diulem kana tender, tilu perusahaan atanapi mitra bisnis anu ditawarkeun.

1-China Mesin Nasional (CMC) + Stonework: 1 milyar 196 juta 499 rébu 923 Euro, 29 cent

2-Kolin Konstruksi + Kalyon Konstruksi: 1 milyar 205 juta 456 rébu 553 Euro, 13 cent

Pangwangunan 3-Cengiz: 1 milyar 232 juta 619 rébu 236 Euro, 83 cent

1. LANGKAH NEU-MERAM MUNICIPALITY Line

Tahapan kahiji konya Konya Metro; Universitas Necmettin Erbakan, Jalan Cincin Beyşehir, Gedong Stasion Anyar, Fatah, Ahmet Özcan sareng 21,1 kilométer ti Chechnya Avenue ka Meram Munisipalitas.

2. LANGKAH AKU NU LAKI CAMPUS

Maka 2 bakal dilaksanakeun. Panggung bakal diwangun ku nyandak Alaaddin sareng Kampus jalur bawah tanah. Sakabéh Konya Metro bakal dibina di jero taneuh. Bakal aya menit perjalanan 35 menit ti mimiti dugi ka rengse. 1 milyar investasi bakal kalaksanakeun pikeun Konya metro.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.