Sajarah Stasion Karéta Haydarpaşa, Caritana Pangwangunan sareng Makam Haydar Baba

haydarpasa stasiun sajarah carita konstruksi sareng Haydar Baba Turbesi
haydarpasa stasiun sajarah carita konstruksi sareng Haydar Baba Turbesi

Stasion Karéta api Haydarpaşa diwangun dina 1906 II. Dimimitian dina pamaréntahan Abdulhamid sareng réngsé dina 1908. Stasion anu diwangun ku parusahaan Jerman, diwangun dina III. Éta dingaranan Haydar Pasha, salah sahiji péras Selim. Tujuan konstruksi dianggap minangka titik awal jalur karéta api Istanbul Baghdad. Dina période pamungkas Kakaisaran Ottoman, jasa karéta Hicaz dimimitian. Kaayaan Kareta api ti Républik Turki teh stasiun utama. Éta ogé ngawaskeun tempat anu penting dina transportasi perkotaan sareng penerbangan jalur komuter.

Haydarpaşa Railway Station Sejarah

Pangwangunan Stasion Haydarpaşa, 30 Méi 1906 taun II. Periode Abdulhamid mimiti. Konstruksi stasion anu dimimitian dina 1906, 19 réngsé di Agustus 1908 sareng dibuka pikeun palayanan. Stasion Karéta Api Haydarpaşa, anu diwangun ku perusahaan Jerman anu disebut Anadolu Bağdat, ayana di fasilitas pikeun ngabongkar sareng ngeusian operasi barang-barang komersial anu aya dina gerbong anu asalna ti Anatolia atanapi angkat ka Anatolia.

Proyék éta, anu disiapkeun ku Helmuth Cuno sareng Otto Ritter, parantos damel sareng master batu Italia sareng Jerman parantos dipaké nalika palaksanaan proyek. Bagéan ageung stasiun éta ruksak kusabab seuneu anu gedé dina 1917. Saatos karusakan ieu, éta parantos dibereskeun kanggo bentuk na ayeuna. Dina 1979, dampak hawa panas nyababkeun karusakan dina kaca patri anu aya kusabab ledakan anu disababkeun ku tanker tabrakan sareng pantai di Haydarpaşa. 28 Dina Nopémber 2010, kusabab seuneu anu gedé dina hateupna Stasiun Haydarpaşa, hateup stasion murag sareng lantai kaopat gedong janten teu biasa.

Haydarpaşa Railway Station Arsitéktur

Stasion, tempat anu paling urang ngarambat ka Istanbul sareng minuhan lanskap anu saé, mangrupikeun conto klasik arsitéktur Jerman. Tina panempoan panon manuk kana wangunan, hiji leg panjang sareng suku sanésna bentuk "U" pondok. Di jero wangunan, dina suku anu pondok sareng panjang ieu, aya kamar kalayan siling anu ageung sareng luhur.

Kadua koridor anu ngawangun "U" ngawangun dimana kamar anu perenahna di sisi lahan. Rohangan batin nyaéta palataran jero. Wangunanna diwangun dina 21 tumpukan kai, masing-masing aya 100 meter panjang. Tumpukan ieu didorong ku téknologi awal taun 1900, palu uap. Struktur utama gedong naékna luhur tihang tumpukan disimpen dina tumpukan ieu.

Wangunan stasion kuat pisan sareng teu saeutik kamungkinan karusakan sanajan gempa parna. Hateup wangunan kasebut dilakukeun tina kai sareng 'hateup anu lémpar', gaya anu sering dianggo dina arsitéktur Jerman klasik.

Api jeung Letupan di Stasion Haydarpaşa

Panginten salah sahiji kenangan anu paling luar biasa tapi henteu pikaresepeun dina sajarah Stasion Karéta Haydarpaşa nyaéta 6 September Sabotaj anu diayakeun ku perisik Inggris di 1917. Hasilna tina sabotase nenjo Inggris bari ngangkut amunisi ku bango ka gerbong ngantosan Garda; amunisi ngabeledug dina karéta anu disimpen dina wangunan, ngantosan di stasion sareng badé lebet ka stasion, sareng seuneu teu pernah aya. Ratusan prajurit dina karéta parantos ngalaman karuksakan anu ngabeledug tina seuneu. Éta malah nyarios yén jandéla imah di Kadıköy sareng Selimiye dirobat kusabab kekerasan anu ngabeledug.

15 Nopémber Dina 1979, tanker bahan bakar Romania 'Independanta' exploded nembé kaluar stasion sareng windows na windows sareng kaca patri bersejarah dirusak.

Di hateup Stasiun Kereta Api Haydarpaşa, seuneu anu nyerang dina cai 28.11.2010 dina jam 15.30 parantos ngancurkeun seuneu dina hateup stasion. 1 dikawasa dina sababaraha jam sareng sadayana dipareuman seuneu diaku nyababkeun panyabutan dina hateupna.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Stasiun Kereta Api Haydarpaşa

30 Mei Gedong anu saé ieu, anu mimiti diwangun dina 1906, ditinggalkeun ku dua arsiték Jerman. Pangwangunan Stasion Karéta api Haydarpaşa réngsé di 500 balukar tina dua taun damel sareng perkawis usaha serentak tina 1908 stonemason Italia. Batu granit warna pink tina gedong megah ieu, anu dibuka dina Mei 1908 dina Méi 19, dibawa ti Hereke. Hal ieu dingaranan Haydar Pasha, anu nyumbang kana pangwangunan Barrét Selimiye. Sultan III. Selim nganggap yén pantes nyauran Haydar Pasha salaku sikep ka Haydar Pasha anu ngalaksanakeun langkung tiheula nalika ngawangun konsekwét anu mawa namina. Salajengna, kalayan perluasan jaringan karéta api sareng kamajuanna ka pedalaman Anatolia, pentingna stasion parantos ningkat. Stasiun Haydarpaşa parantos sumebar di daérah 3 rébu 836 rébu méter pasagi. Anu paling kawéntar ekspres miang ti dieu nyaéta; Wétan Express, Fatih Express, Capital Express, Kurtalan Express.

Arsitéktur internal sareng éksternal Stasion Railway Haydarpaşa

Stasiun Kereta Api Haydarpaşa gaduh arsitéktur anu unik, ogé dikenal ku jalma-jalma anu parantos miluan bagian dina loba Filem Turki, anu nyaksian seueur kaputusan sareng seueur pamisahan sareng anu katingali anu megah Istanbul ti dieu. Wangunan ngasongkeun conto arsitéktur Jerman klasik, sareng ti pandangan panon manuk hiji suku anu pondok sareng anu sanésna panjang. Kusabab éta, aya siling ageung sareng luhur di gedong. Gambar ieu ngajelaskeun sababaraha kamulyaan Haydarpaşa. Baheula, bordon diciptakeun sareng karya seni anu dihiasi siling ieu, tapi engkéna diperyogikeun. Ayeuna urang ngan ukur tiasa ningali kana sulaman leungeun ieu dina hiji ruangan. wangunan; Éta diwangun dina rébu tumpukan kai 21, anu masing-masing aya 100 panjangna. Lefke-Osmaneli batu panyempuran adul dipaké dina lanté taneuh sareng lantai mezzanine wangunan. Jandéla tina stasion diwangun tina kai sareng sagi opat, kalayan kolom hias sagi opat antara jandela. Di sisi gedong anu nyanghareupan laut, aya menara anu ngiderihan sempit tina dasar ka atap dugi ka tungtung ujung wangunan kabeneran.

Haydarpaşa Stasiun Balapan Stasion Karéta Api

6 di Stasiun Kereta Api Haydarpaşa Séptémber 1917 sareng 15 Nopémber 1979 dibenerkeun ku Pamaréntah Republik, anu nungkulan operasi karéta api saatos dua ngabeledug sareng kahuruan, dina kaayaan ngawétkeun nagara lami sareng nyandak bentuk anu paling panganyarna ku nyieun sagala rupa pangaturan. Sapanjang dibuka stasion, 1908 parantos ningali hujan, banjir sareng trotoar kusabab padamelan anu disababkeun ku pompa, ornamén sareng karya seni dina bagian luar wangunan mimiti ngaleungit. 1976 parantos ngalereskeun réstorasi utama pikeun nyegah karusakan salajengna wangunan. Dinten, karya restorasi diteruskeun.

Mausoleum di Stasion Karéta Haydarpasa

Mausoleum di Stasion Karéta Haydarpasa
Mausoleum di Stasion Karéta Haydarpaşa

Haydar Baba Mausoleum mangrupakeun mausoleum dimana misteri disumputkeun antara rel di Haydarpaşa Stasion Karéta. Parantos sababaraha taun dibahas ngeunaan kuburan yén stasion nyandak namina ti. Makam aya carita anu pikaresepeun pisan tur éta kaayaan tradisional. Dangukeun carita ngeunaan makam Haydar Baba. Henteu lami saengga stasiun éta dilebetkeun kana jasa, 100 badé ngalangkungan jalur karéta, dimana kepala stasion karéta api tempat perenahna, sareng mimitian damel sareng tim. Dumasar naon anu dijelaskeun; Haydar Pasha, anu masihan nami stasion kana impian pembina, ngalebet wengi. Dina henteu nyusahkeun kuring, DIY anjeunna nyarioskeun ka pengawas na. Pengawas gerak terus damel sareng insinyur, henteu paduli impian ieu. Dina impian na, Haydar Pasha mendeskeun tikoro na nyarioskeun hal anu sami. Pengawas gerakan, kapangaruhan ku impian ngabdi ieu, ngeureunkeun padamelan na. Karéta api anu direncanakeun bakal dilakukeun engké, ngaliwat kuburan. Ku kituna, Makam Haydar Baba masih didatangan dinten ayeuna ku ngabagi karéta api jadi dua bagian. Salaku jéntré anu pikaresepeun sareng indah, disarioskeun yén sadaya mékanika sareng personel karéta masih eureun ku dinten ayeuna sareng ngadoakeun perjalananna aman.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

Sal 12

Perolehan Perolehan: Pasokan sareng Ngajaga Sistem Téknologi Informasi

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Sal 12

Perhatosan Tender: Pengangkutan Penumpang Karéta Sivas Bostankaya ku Beus

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

1 Trackback / Pingback

  1. Sejarah Stasion Railway Haydarpaşa, Carita Pangwangunan sareng Makam Haydar Baba - Sistem Rail

koméntar