Iran Karéta Peta

peta karéta api iran
peta karéta api iran

Karéta api munggaran, anu puguh, dibuka dina 1888 antara Tehran sareng kuil Shah-Abdol-Azim di Rey. Garis 800km, anu diwangun dina méter 9mm, biasana ditujukeun pikeun para jamaah, sanaos sababaraha cabang kuari ditambah. Antukna kuda éta ditarik, teras dirobih kana angkot uap. Terus 1952 dugi ka sataun. Rute aslina ayeuna paralel sareng jalur metro Tehran 1.


Aya waktos istirahat panjang dina pangembangan karéta api di 1914, ti mimiti pangwangunan karéta api 146 km, ti Tabriz ka Jolfa, anu kalebet Rusia ogé Azerbaijan. Hal ieu dilakukeun dumasar kana standar (1435 mm) gauge mangrupikeun karéta di handap ieu. Nanging, II. Kalayan wabah Perang Dunya II, total jaringan rel kirang tina 700 kilométer.

Waktu perang Trans-Iran Railway ampir ngagancangkeun angka ieu, sareng pangwangunan anu salajengna parantos nyababkeun jaringan ukur standar, ayeuna dina ngawangun atanapi langkung ti 10000km. Turki sahingga gaduh konéksi internasional kana sésana Éropa (albeit kalawan Lake Van jeung karéta ferries dina Bosphorus). Dina Kaukasus, aya sambungan internasional, anu kalebet indikasi transisi ka padumukan Azerbaijani Naxchivan sareng saluareun Arménia sareng Rusia; sanajan kitu, ayeuna henteu tiasa dianggo. Hubungan internasional anyar sareng Azerbaijan diusulkeun di Laut Caspian, caket wates kota Astara. Ieu bakal nyambungkeun Qazvin sareng karéta api anyar kana jaringan anu tos aya.

Sambungan internasional sareng Turkmenistan di Sarakhs ogé ngalebetkeun ukur ukuran dina 1996. Ieu disangka salaku bagian poténsial pikeun Cina, sanaos aya hubungan politik antawisna antara Turkmenistan sareng Uzbekistan hartosna yén jalan teu tiasa kalaksanakeun. Hubungan sanés sareng Turkmenistan di Incheh Borun dibuka dina 2013 salaku bagian tina rencana rute ka Kazakhstan. Aya ogé garis ukur Rusia (1520mm) ukuran ti Turkmenistan anu ngaladénan fasilitas di wates Loftabad, tapi henteu gaduh hubungan langsung sareng jaringan Iran sanés.

Baris anyar ka Zahedan réngsé di 2009. Hal ieu nyayogikeun simpang nganggo garis 84km di Zahedan, sateuacana papisah ti wates Pakistan. Baris kadua disambungkeun ka jaringan Railway Pakistan sareng didamel kana diménsi 1675 mm tina sistem éta.

Di 2013, hiji pondok (16km) tapi garis penting dibuka antara Khorramshahr (caket Abadan) sareng Shalamcheh di wates Irak. Sanaos padamelan di sisi Irak teras diteruskeun, éta bakal bakal teras nyambungkeun kana jaringan karéta Irak caket Basra.

Di 2015, ibukota mimiti ngawangun jalur anyar dina wates Irak antara Tehran sareng Khosravi. Bubuka jalur na di 2018 dugi ka Kermanshah. Sésana 263 km ka Khosravi diperkirakeun réngsé di 2020.

Afghanistan Hiji jalur antara Mashhad sareng Herat masih diwangun. Bagéan Iran nepi ka wates Afghan caket Khvaf réngsé; Usaha dina karéta api di Afghanistan diteruskeun sareng tumbu cross-wates anu dimimitian dina 2016 parantos dimimitian.

Dina 2017, hubungan internasional anyar dibuka antara Astara sareng kota anu nami sami di Azerbaijan. The binar (1520mm sareng 1435mm) nyaéta karéta api anu katala sareng tungtungna bakal dihubungkeun sareng hiji jalur anu anyar dina konstruksi sareng sésana jaringan Iran.

Iran Karéta Peta


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar