İzmir Bakal meunang Train Sepuh dina 2023

pikeun ngahontal karéta gancang di izmir
pikeun ngahontal karéta gancang di izmir

Angkutan jeung infrasturktur Mentri M. Cahit Turhan, Turki nepi ka shorten jarak di kalapa sacara umum, sarta rébuan 889 kilométer-speed tinggi kareta pikeun mempermudah kahirupan masarakat (YHT), sarébu 786 kilométer-speed tinggi karéta (HT) jeung 429 kilométer konvensional totaling 4 sarébu 104 kilométer kareta anyar Konstruksi jalur karéta laju 152 kilométer nyaéta dina kaayaan diwangun.

Karéta gancang anu dugi ka Izmir bakal ngahubungkeun Pusat Anatolia sareng Aegean sareng bakal dibuka kanggo dianggo dina 2023.

12 THOUSAND 803 KM DITUTUP

Menteri Turhan, 2003 rebu 10 sarébu 959 kilométer tina total jaringan karéta dina waktos campur anu ningkat ku 17 persén 12 rébu 803 kilométer, saurna.

Garis YHT diwangun dina waktos éta, sedengkeun 213 kilométer garis YHT diwangun Turhan, 10 rébu 959 rébu kilométer 6 rébu persén tina garis konvensional ningkat ku ningkatkeun 11 rébu 590 ngalaporkeun.

Turhan, 2 rebu 505 kilométer 132 sarébu kilométer panjang jalur sinyal ku jalan ningkatkeun 5 rébu 809 kilométer, 2 rébu 82 rébu persén 166 rébu persén tina garis listrik panjang tina 5 rébu miln 530 dihapus.

Rébuan 889 kilométer YHT, rébu kilométer 786 sareng 429 kilométer konvensional 4 rébu 104 kilométer konstruksi jalur karéta api anyar diteruskeun, masihan inpormasi yén Turhan, 152 kilométer HT line masih aya dina konstruksi dina tahap lembut cenah.

"SUKAN PRIORITI, NETWORK PELANGGAN HARAP"

Turhan, nyayogikeun inpormasi ngeunaan proyék-proyék investasi utama TCDD, Ankara-Polatli-Afyonkarahisar-Usak-Izmir, Ankara, kalebet puseur Istanbul-Ankara-Sivas, koridor Ankara-Konya, kalebet ngadegna jaringan kereta api laju inti, saurna ogé prioritas sasar.

TRASA DI CEPAT DI IZMIR AKAN Mimitian AT 2020 AND FINISH AT 2023

Nyebutkeun yén prasarana sareng struktur superstruktur tina Polatlı-Afyonkarahisar bagian tina 508 kilométer Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-İzmir High Speed ​​Train Project, anu bagian tina jaringan inti ieu sareng dibina, direncanakeun dimimitian di 2020, Turhan, Ankara (Polatlı) sareng 2022 di Afyonkarahisar-Uşak-İzmir.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar