Jalur Railway di Bursa Henteu Gancang deui 'High Standard'

jalur karéta bursa henteu deui standar anu luhur
jalur karéta bursa henteu deui standar anu luhur

Ken wengi Nalika ngotéktak halaman wéb TCDD, kami mendakan diri dina halaman Program Pelaburan 2019. Leuwih ti éta, urang heran ningali inpormasi dina halaman.
Anu urang tingali nyaéta:
Direktorat Jeneral TCDD 1 Dina bulan Agustus 2019 ngadamel révisi kalima dina program investasi.
Nepi ka tanggal ieu…
Kalayan kecap sanésna, nami Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli, anu kalebet dina program éta minangka karéta laju anu gancang dugi ka bulan Agustus, parantos dirobih kana High Standard Railway kalayan révisi éta.

program investasi TCDD
program investasi TCDD

Dina daptar di ...
Garis Ankara-Istanbul, anu masih dina masih diwangun sareng diwangun ti Kayaş-Ankara-Sincan, Sincan-Esenkent, Esenkent-Eskişehir, Stasion Stasion Eskişehir, Eskişehir-İnönü, İnönü-Vezirhan, Vezirhan-Köseköy, kacepetan Köseköy di luhur.
Deui ...
Garis Ankara-Sivas, Ankara-Polatli-Afyon-Usak-Manisa-Izmir sareng Yerkoy-Kayseri dibéréndélkeun dina kategori Karéta Luhur Tingkat.
Sanajan kitu ...
Urang naros ka anu terang bisnis ieu naon hartosna pikeun ngarobah nami garis Osmaneli-Bursa dina kategori Railway High-Speed ​​salaku High Standard Railway dina program investasi.
Kitu deui, biaya konstruksi karéta gancang-gancang deui. Ceuk maranehna:
Yolcu Kadua karéta panumpang sareng karéta kargo bakal beroperasi dina jalur Bursa. Maka, tempat ieu parantos janten kelas garis konvensional. "
Maksad abdi ...
"Garis ieu asalna tina kategori karéta api bermotor tinggi, sareng kalebet dina kategori kadua, garis konvensional dimana jalur karéta panumpang-angkatan gawé bareng."
Dina hal ieu ...
Dina proyék High Standard Railway dina ruang lingkup jalur konvensional anu dikéngingkeun pikeun angkutan beurang siang wengi, gerbong karéta gancang tiasa dioperasikeun ogé gerbong panumpang normal.
TCDD bakal nyieun pilihan kéngingkeun ningali kaayaan dinten sareng kacukupan tina set karéta laju anu gancang dina tangan.
Masih ...
Aya harepan, tangtosna. Ngadasar kana harepan éta gumantung kana kaputusan politik anu bakal.

Penghasilan 3 milyar dibuwang dina 2.1 milyar

1 Direktorat Umum TCDD Numutkeun kana program investasi 2019 anu dirévisi dina bulan Agustus, Bandırma-Bursa-Yenişehir-Proyék Railway High Osmaneli diwangun ku jalur 180 kilométer.
Program ...
3, anu mangrupikeun sasaruaan, diperkirakeun biaya TL juta. 1 milyar 940 juta 508 sarébu pon dina 2018, 252 juta 010 sarébu pon dibuwang dina 2019, sareng total pengeluaran dugi ka 2 milyar 192 juta 518 rébu pon.
Biaya Anyar…
Garis Yenişehir-Osmaneli bakal diwangun deui sareng garis Bursa-Yenişehir bakal diumumkeun ku lembut superstruktur-éléktromekanik.

Réspon anu paling réa: Batal karéta lembut deui bulan payun

Dina kolom ieu,… Kami ngumumkeun Senén sareng kamari yén tender pikeun 3 milyar 2018 juta pon dina 2 April 520 kanggo sadayana suplemtrasi Bursa-Yenişehir baris sareng karya éléktromekanik sareng garis Yenişehir-Osmaneli dibatalkeun.
Sabenerna ...
Dina Juni 2018, tender éta diumumkeun, kusabab kasusah ékonomi global, biaya anu parantos langkung saéar 4 milyar pon sateuacanna dimimitian.
Ieu henteu gampang kanggo nambahan sapertos kitu. Kukituna, kontraktor bahkan henteu tiasa nganteurkeun tempatna, prosésna ngabatalan pembatalan tender.
Di dieu ...
Warta ngeunaan réspon darurat darurat aya ti Sérbia.
Wakil AK Partéi Bursa Dr. Recep Tayyip Erdogan di Belgrade sareng Partéi AK. Mustafa Esgin pangwangunan Turki urang nganggap yen Menteri Perhubungan Jalan Raya Belgrade-Sarajevo Cahit Turhan groundbreaking upacara dibuka pembatalan lembut.
Saatos campur tangan Menteri, anjeunna ngalaporkeun kamajuan na:
"Henteu aya kaseueuran, sareng lelang anu dibatalkeun bakal diayakeun sasih payun."

2 pikeun Bursa karéta tempatna tiasa damel

Kanyataanna ... Bébas pikeun karéta Bursa, anu namina dirévisi janten High Standard Railway dina program investasi, ogé nunjukkeun kaayaan bisnis.
Mémang ...
Dina program éta, 2019 ngan 252 milyar 10 juta pon di belanja katingal, sareng kaayaan ieu ditingali dina situs konstruksi.
Mémang ...
Pikeun lami, ngan ukur aya karya konkrit tuang di Demirtaş Viaduct sareng di daérah Kazıklı, Ring Road. Anjeunna leumpang sareng karyawan 4 anu ogé damel. (kajadian - Ahmet Emin Yılmaz)

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.