Dinten ayeuna dina Sejarah: 8 Oktober 1938 Ankara-Sivas-Erzurum

tren
tren

Dinten dina Sajarah
8 Oktober 1892 Hak husus jalur anu bakal nyambung ka jalur Thessaloniki-Mitrovica di stasiun Karasulu ngamimitian Firecik sareng ngaliwat Komotini sareng Drama dibikeun ka Perancis René Bauda-uy, saha bankir di Istanbul. 1 Oktober Jalur anu dimimitian dina 1893 1 réngsé dina April 1896.
8 Oktober 1908 Hukum saheulaanan anu ngahalangan dikaluarkeun.
8 Oktober 1938 jalur Ankara-Sivas-Erzurum ngahontal Erzincan.
Karéta 8 Oktober 1945 Erzurum sareng Sivas ngahiji. Jalma 40 maot.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.