TÜDEMSAŞ Karyawan Neneda Pikeun Nalukkeun Di payun Bozkurt Locomotif

TUDEMSAS Karyawan Didoakeun Nalukkeun di Bozkurt Locomotif
TUDEMSAS Karyawan Didoakeun Nalukkeun di Bozkurt Locomotif

Turki Railway Mesin Corporation (TÜDEMSAŞ) pagawe domestik ti dua locomotives kahiji batur ngado'a pikeun prajurit maca Surat Al-Fath di bulk di hareup Booth.

Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) diadegkeun di Sivas di 1939 to the production of locomotives na wagons angkutan barang sarta gerbong nu masih dilakukeun dina produksi bangga nasional anu hiji organisasi TÜDEMSAŞ disaluyuan kiwari. ngeunaan 500 karyawan pabrik, kumpul di hareupeun Booth, salah sahiji mimiti domestik dua locomotives Turki urang. Karyawan anu ngawangun sabit maca waktos Fatah sareng ngadoakeun para tentara urang anu ngiringan Operasi Peace Spring.

Manajer Umum Mehmet Başoğlu nyarios dina pidato na: "Sapertos ayeuna kamari, Operasi Peace Spring dimimitian ku urang tentara di wates Siria. Supaya nyieun urang ngarasa yén urang rohani sareng aranjeunna, urang ngariung di dieu babarengan sareng staf kami sareng maca waktosna Nalukkeun sareng didoakeun. "

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 18

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 18
PTS 18

Bewara Ngayakeun: Service Kaamanan wasta (TÜLOMSAŞ)

Nopémber 18 @ 15: 00 - 16: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar