Pangwangunan Tembok Pineg Umbi Beton sareng Saliran Di Irmak Zonguldak Line

konstruksi témbok ngaropéa beton sareng saluran saluran cai dina garis zonguldak
konstruksi témbok ngaropéa beton sareng saluran saluran cai dina garis zonguldak

Garis Irmak Zonguldak Km: 355 + 055 - 355 + 300 Diantara Mupuskeun Konkrit Disarankeun ku Tembok Sareng Saliran

Railway State Turki. Tembok Diciptakeun Daya Konkrit Terpanjangkeun sareng Channel Saluran 2 / 2019 GCC wates nilai 496065 TL sareng perkiraan biaya 307.013,79 TL tina Diréktur Jual Pembelian Daerah (TCDD). RAMAZAN METİN KALYONCU meunang lembut sareng nawar 403.857,51 TL. Perusahaan 355, anu milu dina tender, ngalebetkeun tawaran di handap éta nilai wates.

Tudung ieu nyertakeun tuang konkrit konkrit biasa (kaasup angkutan beton) sareng karya-karya sanés dina kelas kakuatan compressor C 607,35 / 3, diproduksi atanapi dibésér di 30 m37 Konkrit Batching Plant sareng dicitak nganggo pompa beton. Durasi padamelan nyaéta 120 (saratus dua puluh) dinten kalénder tina pangiriman tempat.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 11

Aya bewara ngayakeun: Software and Rojongan Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Ngayakeun bewara: gaw DOKTER Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 11: 30 - 12: 30
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

Nopémber 11 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar