Proyék Ikon Nagara Nagara

kusak jalan ikke ulke ikon proyék
kusak jalan ikke ulke ikon proyék

Kami geus nyusun Investasi pangpentingna tina Cina di sababaraha nagara dina lingkup Project Belt Road

Républik Rahayat Cina parantos nambutkeun milyaran dolar di seueur nagara anu dianggepan tina Belt Road Project, anu parantos dilaksanakeun ti 2013. Kami parantos nyusun dana anu datang pikeun ngalambangkeun Investasi manjangan ti Afrika ka Éropa sareng ti Asia ka Wétan Tengah.

Turki: Cina, anu mangrupikeun pasangan dina Port Kumport di Avcılar, hoyong dibéré bagian tina Italia dina Jambatan Yavuz Sultan Selim. 1.7 $ Pabrik listrik tanaga listrik di Adana parantos dimimitian. 2005-2018 antara Cina, Turki nepi ka 15 miliar $ investasi dijieun nutup.

Yunani: Piraeus, palabuhan panggedéna di nagara caket Athens, ibukota, dijual ka Cosco Group Limited di Cina.

Italia: Rundingan dijalankeun pikeun Pelabuhan Trieste antara Itali sareng Cina, anggota G7 anu munggaran nampi Generation Road.

HENTEUNG HENTEUNG DENGAN PADANG MAID

Iran: Baris karéta ti Urumqi, ibukota Daérah Otonomi Xinjiang Uyghur, ka Tehran, ibukota Iran, parantos réngsé. 2 rebu 300 kilométer jasa karéta pengiriman mimiti dimimitian. Jalur ogé nyambungkeun Iran sareng Kazakhstan, Kyrgyzstan, Uzbekistan sareng Turkmenistan.

Arab Saudi: Administrasi Riyadh ngadegkeun 2030 Strategi Nasional numutkeun Jalan Raya Generation. Garis Speed ​​Speed ​​Harameyn, anu bakal ngirangan Mekah-Medina diantara jam 1, diwangun ku perusahaan Cina.

Uni Émirat Arab: Kaayaan Tiongkok janten pasangan perusahaan minyak resmi nagara. Jilid dagang antara dua nagara, anu 2010 milyar dolar dina 17, ngahontal 2017 milyar dolar dina 60. Perusahaan Yiwu Tiongkok ngawangun gudang 2,4 milyar dolar sareng stasion pengiriman di daérah palabuhan Cebel Ali.

Israel: Rundingan perdagangan bébas dijalankeun antara Beijing sareng Tel Aviv.

SERIUS MENUTUP DI NEGARA ASIAN PUSAT

Kazakhstan: Wilayah Horgos mangrupikeun puseur jalur karéta ti Cina ka Amsterdam. Garis karéta 1.9 milyar dolar, anu nuju dibina ku dukungan China di ibukota Kazakhstan, diperkirakeun dibuka taun hareup.

Kyrgyzstan: 1.3 milyar dolar 4 milyar dolar anu didamel utama di Kyrgyzstan. Salah sahiji ieu nyaéta jalan tol ka Narın, 520 kilométer jauh ti ibukota Bishkek.

Tajikistan: Investasi Cina ningkat ku 160%. Sapanjang taun 20, China parantos ngaluncurkeun langkung seueur ti proyék-proyék utama 50 di Tajikistan. Ieu kalebet Investasi sapertos jalur konvérsi Llazor-Khatlon sareng North-South, jalan, torowongan dina jalan antara Dushanbe sareng Kulyap, sareng karéta Vahdat-Javan.

Turkménistan: Perusahaan-perusahaan Cina ngiringan $ 4 milyar. Kanyataan yén Turkmenistan gaduh sambungan karéta api sareng China via Kazakhstan terus nguatkeun generasi sambungan jalan.

Uzbékistan: Dagang sareng Cina langkung seueur 6.4 $ milyar. Pangwangunan pusat perdagangan 344 milyar dolar di Tashkent dijalankeun kalayan jalur karéta laju 1.7 kilométer.

IRON NETWORK TO AFRIKA

Nigeria: 12 miliar dollar Railal Railway diwangun.

Étiopia: 4.5 miliar dollar Addis Ababa-Djibouti Railway diwangun.

Tanzania: 11 milyar dolar port Bagamoyo ayeuna dilaksanakeun.

Zambia: Aksés ka Laut Merah disayogikeun ku Teluk Aden. Tujuan salajengna nyaéta Zambia - Jalur karéta Tanzania.

Kenya: Kalayan dana 1.5 milyar dolar AS Exim Bank, jalur laju antara Nairobi sareng Mombasa diperpanjang ka Kisumu. Jalur ieu direncanakeun ngalegaan ka Uganda sareng Sudan Kidul. Kalayan proyék anu aya di balik China, 5 bakal nyambungkeun nagara-nagara Afrika Kenya, Rwanda, Uganda, Burundi sareng Sudan Kidul.

Angola on: Hiji rancana perjalanan minggu anu lami badarat di Cina pikeun sababaraha dinten kalayan sarébu 300 rébu kilométer karéta Bélarus.

Républik Démokratik Kongo: Jalur karéta api ka Katanga ngarobih kursus pertambangan, anu penting pikeun dunya téknologi di daérah. (Çinhab nyaeta)

Kalénder Tender Railway Ayeuna

Sal 19

Perolehan Perolehan: ngayakeun Sistim Automation Welding Robot Bogie Chassis

Nopémber 19 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TÜVASAŞ
0264 275 16 60
tsar 20
ka 21

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 21 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar