TCDD's 'Lalu Lintas Sepur Kacepetan Luhur'

lalu lintas karéta gancang tina tcdd
lalu lintas karéta gancang tina tcdd

Abdullah Özcanlı, tilas staf staf teologi ti Istanbul Munisipal Metropolitan, dialihkeun ka TCDD sareng engké diangkat janten Kepala Dinas Lalu Lalu Lintas sareng Stasion. Özcanlı mangrupikeun petugas pangonjo di Perwakilan Metropolitan Istanbul (IMM).

Abdullah Özcanlı, tilas staf staf teologi ti Istanbul Munisipal Metropolitan, dialihkeun ka TCDD sareng engké diangkat janten Kepala Dinas Lalu Lalu Lintas sareng Stasion.

SözcüAli Ekber Erturk, dumasar kana wartosna, tilas staf lulusan Kotamadya Metropolitan Istanbul Abdullah Özcanlı, dialihkeun ka TCDD, teras diangkat janten Kepala Lalu Lalu Lalu Lintas sareng Stasion.

Saatos lulus ti Fakultas Teologi Universitas Marmara di 1996, Abdullah Özcanlı mimiti damel salaku petugas pemujaan di kotamadya. Dilahirkeun dina 1971, Özcanlı engké damel di salah sahiji perusahaan kotamadya BELBİM, METRO İstanbul.

Anjeunna teras damel sareng TCDD Yayasan sareng Raytest, Sarco, Raysimaş. 1 Agustus Özcanlı diangkat janten abdi umum pikeun TCDD Support Services di 2019, sareng 6 janten pangurus cabang dinten saatosna. Özcanlı janten Kepala Dinas Lalu lintas sareng Stasion di 19 Séptémber.

Dekan Fakultas UU Veterinar

assignments nu ancur aturan istighfar spoke keur lila saméméh Turki. Abant Izzet Baysal Universitas Fakultas Hukum lulusan Fakultas Kedokteran Veterinar. Dr Mustafa Alişarlı diangkat janten dekan lakonan. Dekan fakultas hukum 67, 19, sanés pangacara. Mustafa Sancar, Sutradara Ankara Zoo di 2014, diangkat janten timbalan diréktur ULAKBİM (Pusat Akadémik Nasional sareng Pusat Informasi), salah sahiji unit penting tina TÜBİTAK. Sancar ayeuna mangrupikeun Asistén Pengurus ULAKBİM Cahit Arf Information Center.

Dina 2012, Derya Örs, ahli basa Persia anu henteu ngagaduhan peneliti ngeunaan Atatürk, diangkat janten Présidén Déwan Tinggi Atatürk kanggo Budaya, Bahasa sareng Sejarah. Seueur anggota anu sanés sanés anggota nagara deungeun anu henteu ngagaduhan latar diplomatik, sawaréh tiheula tilas timbalan, diangkat janten duta besar. Lanceukna, hiji imam timbalan AKP, diangkat janten sutradara Rumah Sakit Urfa Birecik.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar