CHP Cakir: 'Institut Teknologi transportasi Rail kudu didirikeun di Karabuk'

lembaga transportasi chpli cakir rel teknologi
lembaga transportasi chpli cakir rel teknologi

Pupuhu Propinsi CHP Karabük Abdullah Cakir, Institut Teknologi Rail kedah didirikeun di Karabuk, saurna.

Ketua Provinsi Cakir, Institut Téknik Rail Rail nyatakeun yén kota ogé katingali.

Karabük, Turki urang beusi jeung baja tungtutan martabat nu mukim pikeun taun dina produksi baja dunya di Turki 8. Çakır nyatakeun yén anjeunna parantos nunjukkeun kakuatan ékonomi sareng téknis ka sakabeh nagara sareng nyarios, "Dinten ayeuna, parantos janten kabutuhan pikeun prakték politik ieu dilaksanakeun dina téknologi anu intensif Sanajan kakuwasaanna dikelompokeun asalna tina TSO, éksékutip AK Partéi diudingkeun sareng gaduh Ceuli pireu.

Sanaos kami, salaku CHP sareng sadayana pangusaha, KBU, KARDEMİR, taat kana umur sareng kaayaan kompetisi anyar dina Karabük, kami yakin yén 'rel rağmen Institute of Transportation Technologies 'pisan katingali. Perlu diingetkeun yén KARDEMİR AŞ. sareng Karabük University, dua lembaga anu kompeten dina bidang Rail Transportation Technologies, anu ngulik ilmiah sareng produk dumasar ka ayeuna. Kabéh Turki weruh yén bagian badag tina téhnologi kareta nagara urang diperlukeun KARDEMİR kalawan daya lokal jeung nasional anu disadiakeun ti sakumaha ..

Hal ieu ogé dikenal yén éta leuwih hadé pikeun ngadegkeun Institute of Rail Transport Technologies di Karabük tinimbang Gebze. Abdi badé nyauran sadaya eksekutif partai politik, utamina pihak anu maréntah, ngadamel gotong royong sareng Rail Rail Technologies Institute di Karabük, anu bakal ngahasilkeun masa depan Karabük. Marilah urang perjuangan babarengan pikeun nyandak lembaga ieu, anu kanggo kapentingan Karabük, ka kota urang. Kami naroskeun ka minister anu relevan pikeun ngarobih deui kaputusan Karabük sareng nungtut éta ngarobih deui kaputusan na. Institut Teknologi Pengangkutan Rail kudu didirikeun di Karabük. ”

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.