Pangurus Manajemén Didatangan Ankara

manajemén yolder ngadatangan ankara
manajemén yolder ngadatangan ankara

Pupuhu Yolder Şakir Kaya sareng Wakil Pupuhu Suat Ocak damel sésa-sésa kunjungan di Ankara.


YOLDER Management, anu ngadatangan anggota urang Mehmet Soner Baş anu diangkat janten Wakil Présidén Departemen Pangropéa TCDD sareng Mehmet Varer anu diangkat janten Kepala Badan Inspeksi sareng Badan Inspéksi TCDD, ngaharepkeun kasuksésan ka manajer na berharga dina tugas anyar na.

Manajemén Yolder ngadatangan Mr. Ersoy Ankara, Kepala Dinas Pangropéa sareng Bapak Cüneyt Türkkuşu, Wakil Kepala Dinas Sumber Manusia.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar