Merek Turki Anu Dipiboga ku Asing

merek turkish milik asing
merek turkish milik asing

KAMI KAMI: Yıldız Holding parantos ngajual merek urang ka Ajinomoto Jepang dina 2016.
COLA TURKA: 2015 dijual ku Ülker ka Jepang Dydo DRINCO.
MILK: Diinum ku Grup Perancis Lactalis.
SANA OIL: Éta dijual ka Unilever, pasangan Inggris-Walanda.
ÇAMLICA GAZOZ: Di 2015 dijual ka perusahaan Jepang di Jepang Dydo DRINCO.
DAMLA SU: Ayeuna mangrupikeun merek tina Coca Cola.
Cai Plum: Nestlé dicandak dina 2006.
ESKIPAZAR: 2015 dijual ka perusahaan Jepang Dydo DRINCO.
KOMILI OLIVE OIL: 2017 dijual ka Koninklijke Bunge BV basis AS.
SAKA SU: 2015 dijual ku Ülker ka Jepang Jepang dydo DRINCO.
SIRMA WATER: 2013 diaku ku perusahaan Perancis Danone.
YRSAN: Dina 2013, Dubaili janten Grup Abraaj.
YUMOŞ: Janten janten merek Unilever anu diayakeun di Inggris sareng Walanda.
HAYAT SU: Perancis ngagabung sareng Danone.
AKMINA: Dijual ka tegas Perancis Danone.
YEDİGÜN: Hiji merek milik Amérika perusahaan Pepsi Co.
CONFECTIONERY KOTA: Pausahaan Inggris Cadburry ieu.
Dahar FİLİZ: 2003 dijual ka Italia Barilla.
NUHUN ANKARA Pasta: Éta janten pasangan sareng Jepang Nisshin Foods sareng Marubeni Corporation di 2014.
GOLF ICE CREAM: Lulus ka perusahaan Walanda.
UNO: Satengah tina UNO aya dina Equity Spanyol Spanyol.
NAMET: 2014 parantos damel sareng Bahrain Investcorp.
Ayam BANVIT: Dicandak ku BRF Brasil sareng Qatari Qatar Investment Authority di 2017.
CP Standar: Dicandak ku grup dumasar di Thailand.
Dahareun OLTAN: Dibeuli ku Ferrero Itali.
KEMAL KÜKRER: 2013 meunang Jepang Ajinomoto.
KITLET KAMI: Ngagabung dina perusahaan Ajinomoto Jepang.
SWALLOW, SEZAİ ÖMER MADRA minyak zaitun: Éta rakyat Amerika.
FALIM SAKIZ: Éta dijual ka perusahaan Cadburry Inggris.
PEYMAN Kacang: Perusahaan Bridgepoint meuli.
Jelly Confectionery: Éta milik perusahaan Inggris Cadburry.
DINING BASKET: Perusahaan, diadegkeun ku Nevzat Aydın, dijual ka Pahlawan Pangiriman Jérman.
IPEK SHAMPOO: milik ka perusahaan Prancis L'Oréal.
HACI ŞAKİR: merek tina perusahaan Colgate Amérika.
Acep: Prosesor Amérika & Gamble.
BISA BEBE: Dikandung ka perusahaan Belgia Ontex.
MADO: Satengahna nyaéta jalma-jalma Qatari.
BEYMEN: Anjeun ngagaduhan jalma Qatari.
TEA: Jacops ngagaduhan éta.
Gitti musna: eBay ngajual GittiGidiyor ka perusahaan Amérika di 2011.
TURKCELL: Mitra panggedéna di Turkcell nyaéta Altimo Rusia sareng TeliaSonera Swedia.
TEB Bank: Dicandak ku lembaga perbankan Perancis BNP Paris di 2005.
PROFILO: Perangkat Lunak Bosch sareng Siemens ti saprak 1995.
ATASUN OPTİK: Asal Belanda, ngagabung toko ranté asing.
VIKO: Urang Jepang ngagaleuh Panasonic.
BAYMAK Kombi / Geyser: BDR Walanda nyaéta Thermea.
SEBA MED: merek Jerman.
PELAKSANA ERKUNT / Ankara sareng HİSARLAR MAKİNE / Eskişehir: Éta janten perusahaan India Mahindra.
MNG CARGO: Dubaili MIRAGE CARGO dijual ka B.V.
TEKİN ACAR Kosmetik: Perancis Sephora Cosmetics Inc. Manehna narima.
OFF OIL: Dijual ka parusahaan Walanda.
POLISI: Jepang Kansai Cat Co. Ltd.
EGE TAV: Dicandak ku urang Jepang.

Filli Boya, Ulusoy Electric, Kamil Koç, sareng sajabana, seueur merek urang negeri sareng nasional anu kasasar kana tangan urang asing.

"Taneuh mangrupikeun kami, kebon mangrupikeun kami, cai anu kami, daging kami, susu anu kami, tepung milik urang, minyak anu kami, éta katun milik kami, para padamel sareng buruh urang, tapi para lalaki datang ka nagara urang, ngajalankeun barang-barang kami, ngajalankeun kami, bungkus produk, ngalipet harga sareng dijual deui ka kami. ".

Dr İlhami Pektas

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.