Merek Turki Urang Pikir Asing

merek turkish urang pikir asing
merek turkish urang pikir asing

1. PASTAVILLA PASTA

Pastavilla, sanaos panginten janten mérek Italia, nami pasta Turki anu unik. Diadegkeun dina 1928. Dina waktos éta, anjeunna namina Pastavilla di 1992 nalika anjeunna disebat Kartal Pasta, sareng anjeunna parantos dugi ka dinten ieu.

2. RUMAH INGGRIS

Alesan kunaon éta nyokot nami basa Inggris, anu kagolong di Turgut Aydın Holding, nyaéta tujuanana pikeun ngagambarkeun gaya gaya basa Inggris.

3. Nyona COCO

İlhan Tanacı, pangadeg, nyaéta tilas anu gaduh Inggris Home. İlhan Tanacı nyiptakeun brand Home Home pikeun ngagambarkeun gaya imah Inggris anu sami sareng namina Madame Coco pikeun masihan parasaan anu gaya Perancis.

4. L'ERA FRESCA

Hal ieu milik Ahmet sareng Zafer Toksöz.

5. CAFE CAMPUR

Café Crown, anu mangrupikeun ranté kopi sareng merek kopi larut cai, saleresna mangrupikeun merek anu dikaluarkeun ku Ülker.

6. LC WAIKIKI

1997, dingaranan pantai Waikiki di Hawaii sareng Les Copains, anu hartosna "babaturan Fransızca di Perancis, dicandak ti Perancis sareng janten merek Turki.

7. GRATİS

Gratis, anu hartosna bedava gratis Latince dina Latin, mangrupikeun inisiatif Demir Sabancı, anu nuju di toko ritel pribadi.

8. NH-Me-T

Saudara Yusuf, Mahmut sareng Tuncer, suku kata munggaran pikeun merek panarima satelit.

9. GRADER

Sanajan éta katingali salaku merek luar negeri anu kasohor saheulaanan, grader ieu sabenerna mangrupikeun merek Turki anu asalna ti distrik Iskilip of Çorum.

10. RO

Sanaos bangkrut, mérek pakean Rodi sacara leres kieu: Ramazanoğulları Dikimevi.

COLLEZIONE, CASPER, KINETIC, KOTON, LTB (LITTLE BIG), LESCON ,, MUSLIM WALK, DYO, MADO, LAZZONI, LOFT, RAMSEY, SARELLE, TEKZEN, COLIN'S, BLUE, ESSE, LAZZONI, LITTLE BIG, etc. merek sapertos… ..

deungeun asing tapi dikembangkeun ku perusahaan Turki.

Dr İlhami Pektas

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.