MESİAD: 'Sistem Rel Lampu Kudu Didamel Gantina Metro kanggo Mersin'

mesiad mersine subway tinimbang sistem rel cahaya
mesiad mersine subway tinimbang sistem rel cahaya

Présidén MESİAD Hasan Engin negeskeun yén Mersin henteu gaduh waktos kaleungitan pikeun ngarengsekeun masalah transportasi, anu mangrupikeun salah sahiji masalah panggedéna di kota urang, sareng nyatakeun yén sistem rel cahaya kedah dilakukeun gantina subway anu direncanakeun di Mersin. Nransfer Metro bakal Présidén langkung mahal, Engin, "tahapan masalah transportasi Mersin kalayan panggung rél, kudu direngsekeun dina waktu anu singget sareng biaya murah," saurna.

Mersin Industrialists and Business People Association (MESİAD) Pupuhu Hasan Engin nyarios yén masalah transportasi kota metropolitan sapertos Mersin kedah direngsekeun dina cara anu mendesak, upami Mersin bakal éléh. Présidén Engin, masalah transportasi; polusi hawa, ékonomi kota sareng pariwisata parantos nyababkeun masalah transportasi anu janten gangren pikeun Mersin ogé dibagikeun sareng usulan masarakat. Présidén Engin ngadesek otoritas lokal sareng sadaya institusi sanés nyandak tindakan langsung.

"METRO MERSIN TUNGGU SUKANG UNTUK STRUKTUR"

Présidén MESIAD Hasan Engin, anu ngadamel pernyataan pikeun Mersin Subway, ngumumkeun yén pagawéan na bakal dimimitian di 2020 di Mersin, nyarios yén proyék metro teu cocog pikeun topografi Mersin sareng yén ékonomi kota sareng anggaran Perwakilan Metropolitan bakal sempit.

Présidén Engin; Yerine Di Mersin, kota pariwisata, panumpang bakal ngarambat di gunung sareng laut pintonan berkat sistem rel cahaya anu tiasa siap langkung gancang sareng hargana kurang. Masalah transportasi kedah direngsekeun ku sistem rel cahaya dina hambalan, dina waktu anu singget, sareng hargana murah. Mérsin Metropolitan Munisipal tiasa ngabéréskeun proyék ieu sareng sumberana sorangan tanpa peryogi pembiayaan luar. Proyék Metro henteu mendesan ”.

PRESIDENT ENGİN NANGGALKEUNTIKAN PANGGUNGAN ENVIRONMENT

Walikota Hasan Engin nyatakeun yén pilihan anu salah bakal leungit ka Mersin ku ngabandingkeun sistem rel cahaya di subway sareng kota tatangga di Adana sareng nambihan, "Mersin Munisipal Metropolitan sareng pangaturan lokal sanésna kedah ngahasilkeun solusi anu gancang sareng gancang. Putusan radikal kedah dipaktoskeun pikeun nguntungkeun Mersin, upami anjeun damel kereta api jero taneuh teu aya anu bisa nangani. Salaku conto, dina Adana; kusabab rute anu salah sareng kahoyong henteu ningali minat anu dipikahoyong. Adana parantos nyeri taun-taun. Nalika urang ningal conto di propinsi sakurilingna; jalma langkung milih rél pikeun transportasi ogé bentang. Henteu padamelan kanggo ngarambat dina kilométer di kota laut tanpa nyieun kereta bawah tanah sareng ningali laut sareng gunung. "

"KATENGAHAN AKSUN JAWA TANGGAL RÉNG, AYA KABEH MASALKEUN BISA"

Ngomongkeun ngeunaan Pertukaran Pelabuhan-Hal, Présidén Engin nyatakeun yén Hal Junction, anu sacara fungsina parantos réngsé, teu ngagaduhan cekap kusabab jalan kaluar palabuhan palabuhan sareng nganggo pernyataan di handap ieu: rute éntri-énggal kedah dicandak ka daérahna enggal. Tapak pejalan kaki anu henteu ngalangkungan pejalan kaki sareng tembok palabuhan tiasa dirobih janten panyebaran jalan. Lalu lintas na jalan ka palabuhan teras macét. Hal simpang atosan tapi masalah lalu lintas henteu direngsekeun. Deui deui, gejolak anu sami terus. Upami Mersin Pelabuhan teu ngalaksanakeun rumus ieu, teu aya solusi pikeun patalimarga di dinya. Simpang nagara fungsi henteu kagunaan salaku simpang kusabab nyebrang wadahna. ”

U TRANSPORTATION DARI KOMUNITAS KOMUNITAS TOAS KOMUNITAS DENGAN EASILY ”

Nekenkeun yén angkot ti daérah perumahan ka daérah kerja sareng industri kedah dipermudah, Présidén Engin nyarios, "Perkara utama anu kedah disarioskeun nyaéta industrialis gangguan anu paling saé 45 menit anu aya di lawang wétan nalika asup ka kota ti OIZ dina garis wétan. Henteu aya jalan alternatif anu aya di luar jalan anu, janten kami nyarios; 2. Aplikasi zoning 18 kedah dibuka pas tiasa dilaksanakeun ti Jalan Industri ka Zona Perusahaan Organisasi Tarsus. Kalayan parantosan jalan ieu, bakal aya jalan alternatif alternatif pikeun Deliçay anu mangrupikeun hiji-hijina jalan ka Mersin ti wétan. Inténsitas didieu bakal turun. Dina waktos anu sami, penting pisan pikeun ngarencanakeun sistem rel cahaya kana zona industri ti jalan ieu anu bakal diperpanjang, dina jihat lalu lintas kota ”.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.