Metro Istanbul Staf Reunit Leungit Pananggalan Kapal kanggo Kulawarga

Staf metro istanbul ngahijikeun kaleungitan kulawarga anu ditumpurkeun leungit
Staf metro istanbul ngahijikeun kaleungitan kulawarga anu ditumpurkeun leungit

Staf Metro Istanbul Reunited Leungit Panungtun leungiteun Kulawarga. Staf IMM, panumpang ditumpurkeun dina stasiun subway disangka pindah ka kulawargana ku ngahubungi putra anu dikirimkeun. Persentasi panumpang sareng anu cacad 50 4 dinten parantos kaleungitan.

Kotamadya Metropolitan Istanbul (IMM) parantos nyangking panumpang anu ditumpurkeun ka kulawargana. Acara anu lumangsung dina Salasa, Oktober 8 Salasa di stasiun Pancuran Pancuran M2019 Kadıköy-Tavşantepe Metro Line of Istanbul Metropolitan Munisipalitas Metro Istanbul.

Perwira kaamanan nyatakeun kabiasaan cemét panumpang sareng ngahubungi anjeunna. Cengiz Karabacak, anu sesah nyarios sareng anu gaduh kartu cacad 50 dina wajahna, dibawa ka stasion sareng sérpét. Putrana Karabacak Ramazan Karabacak dihubungi dina informasi anu katampi.

4 IS PALING HARI…

Ramazan Karabacak, anu aya di Aksaray, nyarios ka ramana yén 4 parantos kalila kanggo dinten. Tim pulisi masihan inpormasi yén Cengiz Karabacak teu gaduh catetan sareng penjahat.

Di luhur éta, Giger Çelebi, perwira kaamanan swasta di Stasion Air Pancuran Ayrılık, nyandak tikét beus ka Dudullu, warga anu cacat, pikeun uih deui di kampung halamanna.

Cengiz Karabacak, Aksaray'a wawuh kana beus anu sami sareng dipercayakeun ka tatanggana. Putra Karabacak nyebat Giger Çelebi sareng nyarios yén bapakna parantos balik ka bumi kalayan aman sareng hatur nuhun anjeunna resep.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar