Ngaronjatkeun Penerbangan Penerbangan di Istanbul

ningkat jasa metro di istanbul
ningkat jasa metro di istanbul

Ngaronjatkeun Penerbangan Penerbangan di Istanbul. Numutkeun kana pernyataan ti Metro Istanbul, M6 Levent-Boğaziçi University / Hisarüstü metro baris parantos nambahan jumlah penerbangan.

Dina pernyataan anu ditulis, pernyataan di handap ieu dipasihan: "M6 penerbangan sadinten-dinten di Levent-Boğaziçi University / Hisarüstü metro disusun deui ku cara ngaevaluasi tungtutan panumpang urang.

Dina kerangka kaayaan anu diidinan ku struktur fisik sistem, karya mimiti dilakukeun sakali menit antara 07: 00-10: 00 sareng 16: 00: 20: 00: 5: XNUMX subuh.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.