Operasi Triple Runway bakal direalisasikeun pertama kalina di luar AS di Bandara Istanbul! "

operasi landasan bakal lumangsung di bandara Istanbul pertama kalina di luar dunya
operasi landasan bakal lumangsung di bandara Istanbul pertama kalina di luar dunya

Hüseyin Keskin, General Manager of Airports Authority (DHMİ) sareng Pupuhu Diréktur, anu ngadamel pamariksaan di Bandara Atlanta, ngadamel evaluasi tina akun média sosial ngeunaan kunjungan.

Keskin, "Operasi landasan triple di luar Amérika Serikat pikeun kahiji kalina di dunya sumber sombong kami bakal lumangsung di Bandara Istanbul!" Cenah.

Akun Twitter Umum Pengkin Keskin (@dhmihkeskin) ngabagi sapertos kieu:

Kalayan Pendekatan sareng Layanan Kontrol Square anu disayogikeun di Bandara Atlanta, anu ngagaduhan landasan 5, bandara munggaran kalayan jumlah panumpang pangluhurna di dunya, kami ogé mayar kunjungan ka Bandara Atlanta pikeun nangtoskeun aplikasi badarat sareng aplikasi di jalan jalan.

Urang réngsé pamariksaan di Unit kontrol Approach di menara Bandara Atlanta sareng ningali kana operasi dina lalu lintas langsung dina éta tempat.

Salajengna, urang ngadatangan MITER, hiji organisasi panalungtikan sareng pamekaran anu aya hubunganana sareng MIT di Washington, damel di ruang udara, pendekatan pendekatan sareng analisis bising sareng résiko di seueur nagara di luar Amérika sapertos Doha, Singapura, Dubai, Jerman.

Di dieu, kami parantos ngalaksanakeun pamariksaan yén urang bakal reueus sakali deui sareng sumber daya domestik sareng nasional. Kami parantos didamel dina ngokolakeun prosés panaliti, anu masing-masing mangrupikeun disertasi doktor, kanggo ningkatkeun kapasitas Istanbul Bandara urang dina cara anu paling éfisién.

Kalayan operasi landasan paralel triple urang, MITER, salah sahiji perusahaan anu paling dihormati di dunya, nampi tanda pinuh.

Operasi landian triple bakal lumangsung di Bandara Istanbul, sumber bangga pikeun kahiji kalina di dunya di luar Amérika Serikat!

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 20
ka 21

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 21 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 21

Perolehan Perolehan: ngayakeun bagian-bagian Listrik Éntérgiasi Railway

Nopémber 21 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar