Perusahaan sareng padamelan awéwé anu pangluhurna di P&P

perusahaan damel nomer pangluhurna awéwé
perusahaan damel nomer pangluhurna awéwé

disiapkeun ku Turkishtime abdi "R & D 250, lolobana pausahaan Turki urang aktipitas belanja R & D" Dumasar kana hasil panalungtikan ku ahli dina R & D parusahaan nu padamelan paling awéwé ASELSAN. 849 spesialis R&D awéwé damel di ASELSAN. ASELSAN dituturkeun ku TUSAŞ sareng Turkcell dina jumlah ahli awéwé.

disiapkeun ku Turkishtime kuring jeung xnumx't di Turki saprak inovasi jeung ramo R & D R & D 2013 on pulsa dina R & D puseur taun ieu sacara dina lingkup pausahaan ieu panalungtikan nu employ langkung ahli awéwé ogé ditangtukeun. Salah sahiji inovasi tina taun P&P 250 taun ieu nyaéta nya éta kalebet inpormasi ngeunaan jumlah spesialis awéwé anu damel di P&P. Turki urang Sunda ngarah & puseur D dina Jumlah personil bikang gawe dina R & D xnumx'n jawara di ASELSAN. Puseur R&D ASELSAN damel karyawan awéwé 250. ASELSAN dituturkeun ku TUSAŞ, ahli R&D 250 anu kadua sareng ahli R&D 849 kadua. Tempat katilu nyaéta katilu dina daptar utama

Turkcell. Puseur R&D Turkcell nggaji staf awéwé 364. Hal ieu katingali yén perusahaan informatika sareng sektor telekomunikasi nangtung dina jumlah ahli P&P awéwé. Salian ti Turkcell, Netaş (10 bikangna), Siemens (221 awéwé) sareng Logo Yazılım (178 awéwé) gaduh bagian dina 167.

Salah sahiji séktor dimana R&D spesialis awéwé anu konsentrasi nyaéta farmasi. 36 di Farmasi Dunia Kedokteran sareng Sanovel, 28 di Sanofi, 26 di Mustafa Nevzat, 22 di Polifarma, 22 di Arven, 18 di Ali Raif, 17 di Akzo Nobel sareng R&D spesialis di Akzo Nobel

Mimiti 10 ku Jumlah Ahli P&P Wanita
ranking Ngaran perusahaan Jumlah karyawan awéwé damel di Puseur R & D
1 ASELSAN ELECTRONICS INDUSTRY AND TRADE INC. 849
2 TAI - TURKISH AVIATION AND SPACE INDUSTRY INC. 458
3 TURKCELL TEKNOLOGI PANJANGGANAN JEUNG KEMBANGAN INC 364
4 RÉTAN OTOMOTİV SAN. Inc. 307
5 ARCELIK AS 268
6 HAVELSAN - HAVA ELEKTRONIK SANAYI VE TIC. Inc. 247
7 ROKETSAN ROKET SANAYI VE TIC. Inc. 231
8 NETAEC TELECOMMUNICATION INC 221
9 Industri SIEMENS di Turki. VE TİC. Inc. 178
10 LOGO YAZILIM SAN. VE TİC. Inc. 167

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar