Rail tina Garis Terminal Tram di Bursa poko keur Media Sosial

rel tina jalur tram terminal dina beasiswa mangrupikeun hal média sosial
rel tina jalur tram terminal dina beasiswa mangrupikeun hal média sosial

Pangwangunan jalur trem trem T2 dina rél Bursa disangka ngagulingkeun sareng narik perhatian média sosial. Dina pernyataan anu dilakukeun ku Munisipalitas Bursa Metropolitan ngeunaan gambar kasebut, "Karya tegangan rel teu acan dilakukeun kumargi jalan padamelan dina jalur trem trem T2. Kaayaan ieu normal sareng normal alatan didadarkeun sareng ékspansi anu disababkeun ku panas. Ild

Gambar anu dibagikeun ku warga di Bursa dina média sosial mangrupikeun agenda dina waktos anu pondok.

rel tina jalur tram terminal dina beasiswa mangrupikeun hal média sosial
rel tina jalur tram terminal dina beasiswa mangrupikeun hal média sosial

Karusakan rel dina jalur trem trem T2, anu parantos dibina dina waktos lami, narik perhatian warga.

Warga, média sosial dina poto anu ditaroskeun "Kluster klaster parantos sapertos", "Kuring heran naha éta bakal angkat ka rel terminal", "Sok atuh urang nyobian hiji hal" koméntar sapertos.

LAMPIRAN DARI BURSA METROPOLITAN MUNICIPALITY

Munisipalitas Bursa Metropolitan anu ngadamel pernyataan ngeunaan poto anu resonated dina média sosial ngalaporkeun yén kaayaan éta disababkeun kusabab gagalna gawé tegangan rel.

Dina pernyataan éta, karya rel tegangan sinar teu acan dilaksanakeun kusabab hasil konstruksi lumangsung na jalur trem trem T2. Kaayaan ieu normal sareng normal alatan didiayaan sareng ékspansi anu disababkeun ku panas. Kami hatur nuhun ka sensitipitas anjeun sareng miharep anjeun dinten anu saé. "

rel tina jalur tram terminal dina beasiswa mangrupikeun hal média sosial
rel tina jalur tram terminal dina beasiswa mangrupikeun hal média sosial

sumber: Bursada Dinten

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar