Roda Jalan Raya Pertama Anu bakal dileungitkeun di Jalan Duzce Istanbul

rel trem bakal diwanohkeun heula di duzce istanbul jalan
rel trem bakal diwanohkeun heula di duzce istanbul jalan

Walikota Düzce, anu parantos nyusun proyék kanggo Istanbul Street. Faruk Özlü, ngadorong tombol pikeun palaksanaan proyék anyar. Proyék tilu lorong anyar di jalan mimiti bakal ngaleupaskeun rel trem. Ku sabab kitu, jalanna bakal ditutup kana lalu lintas ti 8 Oktober 22: 00: 10 ka 00: 00: XNUMX.

65. Menteri Élmu Pamaréntahan, Téknologi Industri sareng Walikota Düzce Faruk Özlü mencet tombol pikeun palaksanaan proyék anu disiapkeun pikeun Jalan İstanbul.

Duzce Munisipaliti parantos ngerjakeun proyek énggal anu dilaksanakeun dina Istanbul Street. Rel trem munggaran bakal dipiceun pikeun palaksanaan proyek énggal, anu kalebet kandaraan kendaraan, pejalan kaki sareng pangguna sapedah di jalan. Ngalaksanakeun hal ieu dina tindakan nyata Düzce Munisipalitas, Diréktur Kantor Polisi Gubernur Düzce Diréktur Kantor Camat Lintas.

Rel trem munggaran bakal dibongkar pikeun palaksanaan proyék tilu jalur anyar anu aya di jalan. Ditulis dina surat resmi ngeunaan padamelan anu bakal dilakukeun pikeun jalur sapédah anu direncanakeun dilakukeun ka kénca arah arah aliran jalan, pernyataan di handap ieu dipasihan: "Kusabab jalan bakal diatur sareng karya aspal dina Düzce Merkez, Jalan İstanbul ku munisipalitas, jalan dimimitian ti 08 / 10 / 2019 tanggal sareng waktos 22: 00. 10 / 10 / 2019 sareng waktos 00: Kami nyuhunkeun éta ditutup dugi 00 (09 / 10 / 2019 ditutup sadayana dinten Rebo sareng dibuka pikeun lalu lintas wengi 00: 00). "

Munisipalitas Düzce nyatakeun yén pagawéan jalan bakal réngsé antara tanggal anu dinyatakeun dina tulisan, hatur nuhun ka para warga anu peka nalika diajar.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.