Rencana Guru Pengangkutan Anyar Gawé pikeun Ngawasa Kacamatan 19 Dimimitian di Antalya

rencana master transportasi anyar pikeun nutupan distrik di antalya
rencana master transportasi anyar pikeun nutupan distrik di antalya

Walikota Antalya Metropolitan Munisipal Muhittin Böcek, Antalya, ngarencanakeun, aturan, jati diri terus damel sareng tujuan ngadamel kota. Dina kontéks ieu, padamelan tos dimimitian dina rekonstruksi Rencana Master Angkutan nu tos aya pikeun nutupan sadaya distrik 19.

Muhittin Böcek, Walikota Munisipalitas Metropolitan, parantos ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngawangun deui Rencana Pengangkutan Angkatan Daérah anu nutupan 7 kanggo nutupan sadaya distrik 19. Pertemuan munggaran ngeunaan Rencana Master Pengangkutan Anyar diayakeun di Metropolitan Munisipalitas. Kapala Penasihat Perbandaran Metropolitan pikeun rapat. Cem Oğuz, Guru Besar Dr Halim Ceylan, Guru Besar Dr Soner Haldenbilen sareng Departemen Perbandaran Metropolitan Perencanaan Pengangkutan sareng Sistem Rail, Transportation Inc. sareng pajabat Departemen Ilmu Élmu dihadiran.

JALAN MAP DIRI

Salila rapat éta, Proses Perencanaan Pangiriman Métopolitan Antalya, Proses penilaian kaayaan ayeuna, usulan kerja antara taun 2019-2024 dibahas. Rencana Master Pengangkutan ayeuna, anu ayeuna nyertakeun distrik 7, parantos dijalankeun ku jalan panyuntingan pikeun révisi sareng rekonstruksi wajib ngaliput 19.

DEFICIENCIES DIPANGGAI

Dina rapat éta, kurangna angkot di Antalya; infrastruktur transportasi umum, transportasi sapédah sareng prasarana, angkot pejalan kaki, angkatan cacad, transportasi mobil pribadi, daérah parkir, infrastruktur jaringan transportasi jalan raya, sambungan angkot umum ka padumukan, sambungan angkutan antar, angkutan angkutan perkotaan sareng struktur lembaga. .

SAHA NYATA BISA

Angkutan Antalya 2019-2024 kedah dilakukeun sapertos kieu: "Ngapdet Rencana Master Angkutan transportasi 2015, sistem transportasi cerdas, rehabilitasi transportasi umum, program investasi sistem rel, studi pangumpulan data teratur, usulan kerja anu sanésna."

RANCANGAN BARAT

Kapala Konsultan Perbandaran Metropolitan Cem Oguz, Karya Réputasi Rencana Umum ngiringan penting pisan pikeun Présidén Muhittin Böcek, narik perhatian ka kota anu dijantenkeun. Oguz nyebatkeun yén rencana master transportasi énggal bakal janten dasar pikeun ngarengsekeun seueur masalah transportasi. Cem Oğuz, nekenkeun pentingna ngokolakeun ngumpulkeun data teratur dina kontéks ieu, nyarios yén kajian pamotongan biaya ieu penting pisan pikeun kaputusan investasi.

TINDAKAN PERANCANGAN

Dr Cem Oguz, usulan kerja sanésna dina judul Judul Rencana Bicycle, Rencana Aksi Parkir, Rencana Aksi Anu Mapah, Nyiapkeun Perencanaan Jalan Kasalametan, pamutahiran sareng integrasi masalah angkutan lingkungan anu dibahas.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.