Ieu sagala harga naek! .. Biaya Dagang Anyar, Jambatan sareng YHT Fees

sadaya harga naék
sadaya harga naék

Ieu sagala harga naek! .. Biaya Dagang Anyar, Jambatan sareng YHT Fees. Listrik, kenaikan gas alami teu tiasa salamet pikeun kaget warga; tol jalan raya sareng tol, YHT sareng tiket karéta komuter, biaya parangko gonjang-ganjil ku kanaékan harga.

Ngaronjatkeun 20 di jalan tol, karéta sareng parép biaya bakal nyiptakeun liang anyar dina anggaran warga. Saatos tol, perusahaan beus pasti bakal nganyahokeun anyar pikeun harga na.

PAKANG TO ISTANBUL

Bade ka Istanbul ku mobil pribadi langkung mahal teuing. Supir mobil ti Izmit West ka Istanbul bakal mayar 6 TL pikeun jalan kaluar Çamlıca sareng 10,5 TL pikeun sasak anu nyebrang. Nalika harga béngsin robih unggal dintenna, écés perjalanan bakal langkung bosen.

KAWASAN ANKARA AND IZMIR

Supir mobil ngalebetkeun jalan raya ti Wetan ka Izmit sareng angkat ka Ankara bakal mayar 25,75 TL kalayan ngangkat énggal di jalan kaluar Akıncı. Di sisi anu sanés, angkat ka Izmir langkung mahal kumargi jalur jalan motor milik hiji parusahaan swasta. Altinova-Bursa North antara 33,50 TL, Bursa West-Izmir antara biaya 119,75 TL dituduhkeun. Batin kanggo İzmir ngaleuwihan 150 TL.

YHT ANKARA 79,50 TL

Tarif tikét TCDD'nin tiasa valid ti kamari, leumpang persen 20. Perjalanan YHT antara Izmit sareng Ankara ningkat ti 66 TL ka 79,50 TL. Jalma anu bakal angkat ka Eskişehir ayeuna bakal mayar 43,50 TL tibatan 52,50 TL. 19,50 TL ka Istanbul Pendik atanapi Söğütlüçeşme sareng YHT, Halkalı26,50 TL nuju lebet.

BARANG BARAT

Naék karéta ka garis suburban ogé ditingali dina tingkat anu leutik. Biaya jalur komuter Izmit-Istanbul ningkat tina 11 TL ka 11.50 TL sareng biaya Izmit-Adapazari tambah ti 10 TL ka 12 TL. 65 diskon persen pikeun tikét karéta pikeun warga langkung umur 50, diskon 26 persen kanggo nonoman dina yuswa 15 diteruskeun.

JURUAT Bumi

Lawang Izmit Wétan
Sapanca 3,25 TL
Adapazari 4,25 TL
Düzce OSB 7,50 TL
Bolu 21,75 TL
Ankara 25,75 TL

Lebetkeun Izmit Kulon
Gebze 4,25 TL
Istanbul 6.00 TL

Lawang ka Altinova
Bursa Kalér 33,50 TL
Bursa Kulon-Izmir 119,75

KMO Jalan Raya Anatolian
16,85 TL ti Senang Kalér ka Kurnaköy

BASA TRAIN TINGKAT TINGGI

Izmit- Eskisehir 52,50 TL
Izmit-Ankara 79,50 TL
İzmit-Pendik 19,50 TL
İzmit-Halkalı £ 26,50
İzmit-Konya 103,50 TL

Biaya BUS

Izmit (Kurucesme) - Harem 30 TL
Izmit (Kurucesme) - Imah 40 TL
Izmit (Terminal) - Ankara 75 TL
İzmit-Düzce 35 TL
İzmit-Bolu 50 TL
İzmit-Zonguldak 60 TL

(özgürkocael nu)

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.