Samsun Sarp Railway pikeun Nagara, Henteu Kanggo Wilayah

samsun karéta api
samsun karéta api

Ketua Perdagangan dan Perusahaan Ordu (TSO) Levent Yıldırım nyarios, "Samsun Sarp Railway mangrupikeun proyek anu langkung gancang tina hal nagara sareng daérah. Upami karéta api bakal diwangun di daérah éta, ieu kedah janten Samsun Sarp Railway. "

"TEMPAT ING ADALAH JALAN TRANSIT"

Speaker Darat TSO Levent Yildirim, Présidén TSO Gumushane Ismail Akcay "Erzincan-Gumushane-Trabzon sareng jalur karéta api bakal diteruskeun janten garis sareng jalur anu paling akurat" némbalan. Eastern Laut Hideung jeung Turki pikeun kareta api Samsun-lungkawing Yildirim adzab kaluar anu leuwih penting, "Ieu jalur transit. Aya poténsi pariwisata serius ti Samsun ka Sarp, ogé poténsi komérsial. Éta henteu janten akal pikeun kuring teu malire sareng ngartikeunana ..

SAMSUN-SARP RAILWAY PALING JAWABATAN

The Samsun-Sarp Railway Project Laut Wétan Hideung Region Yildirim adzab kaluar yén hiji proyék penting pikeun rada propinsi Turki urang, "lamun nu salah sahiji karéta nu bakal dilaksanakeun di wewengkon urgently perlu dilaksanakeun anu disebut, proyek kareta Samsun-lungkawing kedah. Haté ngaharepkeun yén proyék sapertos kitu kudu dilaksanakeun dimana waé. Laut Hideung Wétan gaduh poténsi anu serius. Dina ruang lingkup ieu, Samsun-Sarp mangrupikeun proyek anu langkung gancang dina pangembangan pariwisata régional sareng nampi kana perdagangan na.

Konsep KONTAKKEUN AYA NUNGGALKEUN

Yildirim nyarios yén éta moal leres nyieun sambungan tambahan sateuacan Project Railway Samsun-Sarp. Éta bakal langkung rasional ngagunakeun fasilitas nagara urang kalayan leres. Ku alatan éta, Proyék Railway Samsun-Sarp mangrupikeun proyék anu kedah diheulkeun langkung prioritas ti Proyék Trabzon-Erzincan-Gümüşhane. Sambungan tambahan ogé tiasa dilakukeun engké. Ku sabab éta, boh ruangan perdagangan sareng menteri-menteri nagara kedah ngémutan masalah ieu pas mungkin. Mustafa (Mustafa Kırlak - Tentara Acara)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar