Tambahan 20 Juta TL Modal Ningkatkeun ka SAMULAŞ Lulus ku Komisi

samulasa tambahan jutaan modal modal TL ti komisi
samulasa tambahan jutaan modal modal TL ti komisi

Samsun Rapat Komisi Perbandaran Metropolitan Samsun Metropolitan Municipality Project Transportation İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. A.Ş. (SAMULAŞ) 20 juta TL paménta modal permintaan tambahan ditampi ku sora mayoritas sareng ditransfer ka parlemén.

Rapat Komisi Komisi Perbandaran Metropolitan diayakeun dina kaayaan ketua Nihat Soğuk, Wakil Ketua Majelis di Balai Majelis Gedong Metropolitan. Barang anu ditransfer ti parlemén ka komisi ayeuna dibahas ku anggota komisi. Tulisan munggaran Majelis, "Samsun Metropolitan Munisipalitas 2020-2024 Rencana Strategis Taun Proposal alan Samsun Sekretaris Perbandaran Metropolitan Jéndral Ilhan Bayram, ngadamel presentasi anu panjang ngeunaan rencana stratégi, Samsun bakal ngusahakeun ngahontal tingkat anu dipikahoyong, cenah.

Modal tambahan modal 20 juta TL dugi ka SAMULAŞ

Komisi 2. Ayana agenda ieu teklif Usul pikeun ningkatkeun modal SAMULAŞ ayeuna ti 50 juta TL ka 20 juta TL sareng 70 juta TL ”. Dina tulisan, dimana langkung ti 1 diucapkeun, sadaya kelompok nyarios sareng nyatakeun pendapatna.

Enver Sedat Tamgacı, Manajer Umum SAMULAŞ nyatakeun yén aranjeunna hoyong ningkatkeun modal, "Ayeuna kami parantos ngalaksanakeun 53 sarébu panumpang dina sadinten. Kalayan pembukaan sakola dina dinten minggu, jumlah ieu ningkat kana 75. 1 juta 620 pér bulan nunjukkeun yén sarébu jalma pindah. 45 persén penumpang ieu tikét pinuh, diskon persen 30, diskon tambahan 6,5 ka korporasi, 15 persén panumpang kami mawa sacara sah, 3 persén panumpang kami mawa kartu magnét ultralite. Kira-kira unggal bulan, trem gaduh biaya listrik tina 750 rébu TL. Kami gaduh konsumsi listrik 3 TL per km. Pendapatan bulanan kami nyaéta 3 juta TL sareng biaya kami nyaéta 3 juta 800 rébu TL. Pikeun beus, kami ngalaksanakeun sakitar 25 sarébu panumpang pér poé. 10 persén ieu gratis, panumpang diskon 15 persen. Kami mawa 750 rébu panumpang pér bulan. Unggal bulan urang ngagaduhan 1 juta 200 rébu ongkos suluh TL. Ieu pakait sareng 3 TL per km. Biaya overhead sapertos personel sareng cadang bagéan luhur pisan. Panghasilan bulanan tina beus nyaéta 1 juta 150 rébu TL sareng biaya bulanan sakitar 1 juta 770 rébu TL. Kitu cenah, sakitar 600 rebu anu ruksak unggal bulan.

"Pendapatan taunan mangrupikeun 31 juta sareng biaya nyaeta 33,5 juta"

Tamgacı ogé masihan inpormasi ngeunaan hutang sateuacana SAMULAŞ dina kaayaan taun saméméhna sareng kaayaan ékonomi. "Dina 2017, pendapatan trem paling kurang leuwih 31 juta TL. Biaya taunan leuwih ti TL 33,5 juta. Dina 2017, ngan 3 juta TL ruksak ku trem. Alesan pikeun ieu kalebet kanyataan yén teu aya paningkatan parantos dilakukeun ti 2016, sareng aya naékna listrik sareng suluh. Pikeun ngirining sareng nganyatakeun beus, sakitar 3,5 juta TL ruksak. 750 rebu TL éléh ti Surat kabar Tramvay. Dina 2018, 2017 ngagaduhan kanaékan rugi ampir TL juta dibandingkeun sareng 6. Dina 2018, Tramvay Gazetesi ogé ngagaduhan biaya 850 rébu TL. Di 2019, urang ngaduga kaleungitan 30 juta TL. Dina 2017, SAMULAŞ mésér batang 8 kalayan struktur sorangan. Kanggo ieu, sakitar 50 juta sks ditarik sareng pamayaran dilakukeun. Ieu ogé gaduh biaya finansial ”.

Ngarujuk kanaékan modal pikeun perusahaan transportasi di propinsi sanés, Tamgacı nyarios: X Upami anjeun badé kéngingkeun kauntungan dina angkot, janten aya masalah 2-3. 1 dilakukeun kalayan ngangkat. Ieu sanés hal anu pohara dihargaan. Angkutan ogé salah sahiji layanan utami, sapertos jalan sareng cai. Salaku tambahan, kotamadya ngadukung angkot. Munisipalitas Bursa Metropolitan ningkat ibukota 2019 juta TL ka 240 waé pikeun sataun. Kayseri Munisipalitas Metropolitan 38,5 juta TL, Gaziantep Munisipal Metropolitan 15 juta TL, Malatya Munisipalitas Metropolitan 24 juta TL ngan parantos dikuatkeun ku ningkatkeun modal di 2019. Urang baris nuluykeun dina jangka waktu anu saatos éta. Kanggo ngalengkepan taun 2019 dina cara anu séhat, kami parantos nungtut modal nambahan taun ieu, panginten pikeun saparapat 2020. Kami nampilkeunana pikeun ngahargaan anjeun. ”

Saatos ucapan Tamgacı, ketua kelompok sadaya pihak nyatakeun pandangan sareng prihatin maranéhna. Salajengna, usul ieu ditampi ku sora mayoritas sareng ditransfer ka parlemén deui.

Upami tulisan éta disatujuan dina Majelis Perbandaran Metropolitan Samsun, SAMULAŞ bakal disayogikeun sareng nambahan modal modal 20 juta TL.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 21

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 21 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 21

Perolehan Perolehan: ngayakeun bagian-bagian Listrik Éntérgiasi Railway

Nopémber 21 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
ka 21

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar