Bridges sareng Jalan Raya Ngangkat Duit

sasak sarta jalan raya basti duit
sasak sarta jalan raya basti duit

ékonomi Turki urang geus jadi sasak bejana throws jeung panghasilan diturunkeun tina periode Januari-September éta 1 miliar raya juta 434 504 391 sarébu pon.

Numutkeun data tina Jenderal Diréktur Jalan Raya, 15 Juli syahid sareng Fatih Sultan Mehmet sasak dina bulan Séptémber 10 juta 223 rébu 444 rébu 35 rébu 371 rébu 376 rébu XNUMX sarébu kendaraan dituduh.

30 juta 156 rebu 860 rebu 138 rebu 585 rébu kenderaan 356 rébu XNUMX ngalangkungan jalan raya bulan kamari ieu diperoleh.

Dina taun 9, 342 juta 654 sarébu 140 juta 1 juta 434 juta 504 juta 391 rébu XNUMX rébu penghasilan XNUMX disayogikeun ngalangkungan XNUMX juta juta XNUMX rébu sasak sareng jalan raya.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar