UTİKAD Summit 2019 Ngéngingkeun Séktor Logistik Neruskeun

utikad puncak ngarobih sektor logistik maju
utikad puncak ngarobih sektor logistik maju

Asosiasi Produser Pengangkutan sareng Logistik Internasional (UTİKAD), sapertos taun ka tukang, taun ieu 'cahaya suling di masa depan' parantos nandatanganan acara penting. 10 Oktober 2019 Sidang Kemah UTİKAD anu diayakeun dina Kemis kalayan tema 'Transformasi Forward' parantos réngsé kalayan minat hébat pikeun sektor logistik sareng ranté pasokan.

Ngaran-kompetitif sareng pamimpin industri, tina digitalisasi ka ékonomi, tina téknologi ka lingkungan, dibagikeun pangalaman sareng wawasanna ka para pamilon sapopoe.
Transformasi UTİKAD Summit 2019-Transformasi ngahijikeun dunya bisnis sareng partisipasi kargo Turki salaku 'Golden Sponsor', Istanbul Kamar Perdagangan sareng Turkcell's 'Bronze Sponsor', İMEAK Chamber of Shipping and SOFT Bilişim salaku 'Support Sponsor'. .

UTİKAD ngahijikeun nami-nami utama dina lapangan sareng pamimpin industri ogé eksekutif di dunya bisnis anu panasaran ngeunaan transformasi digital di Dönüşüm Forward Transformation Summit'n. Sesi sadaya dinten difokuskeun kana transformasi kahirupan bisnis, logistik, sareng ramalan anu dibagikeun ngeunaan masa depan.

Pembelajaran Desain Ahli Pendidén Nurşah Yılmaz mangrupikeun acara anu pikaresepeun sareng rapat munggaran ti Pupuhu UTİKAD Emre Eldener patepang sareng pamilon. Emre Eldener, Pupuhu UTİKAD, anu nyayogikeun puncak, ngucapkeun kabagjaan pikeun ngatur hiji acara anu bakal ngabiayaan sektor logistik sareng dunya bisnis sareng ucapkeun: Daérah bisnis anyar sareng cara pikeun bisnis datang. Pikeun salamet, urang kedah tiasa ngokolakeun parobahan ieu sareng ngahijikeun. Abdi percanten yén presentasi sareng opini dina puncak ieu bakal masihan ideu kanggo masa depan .. Pidato bubuka réréncangan dilakukeun ku İlker Aycı, Ketua Asosiasi Layanan Ékspor ', anu ogé Présidén maskapai Turki. Dina biantarana, Aycı nyatakeun yén nagara-nagara ayeuna parantos nuliskeun jaman anu saingan ngalangkungan ranté pasokan sareng nyarios, de Dina période sapertos kitu, produkna kedah dikirimkeun ka alamat anu aya dina cara anu gancang sareng ékonomi. Ieu ngajadikeun sektor logistik langkung sentral dina perdagangan dunya. Kusabab ieu, salaku Service Exporters Union and Turkish Airlines, kami parantos nempatkeun logistik di puseur rencana strategis urang. "

AĞ Urang bakal janten salah sahiji agama anu pangheulana "

Prinsip ngomong yén Turki urang angkutan kargo hawa tina port ka pasar port ngahontal $ 3 miliar Aycı, nambahan ajén pasar jasa ogé nyatet yén pungkur 5 miliar dollar. pasar kargo hawa Turki urang, noting nu Turki kargo boga dibagikeun panggedena tina tilu taun panungtungan 80 pertumbuhan persén, "24 86 armada kargo pesawat hawa di nagara urang beuki nampi judul kalolobaan nagara ka pausahaan maskapai di dunya. Dina kargo hawa, kami parantos ningkat ti 13 di dunya ka 7. Tujuan kami nyaéta pikeun nuliskeun 5 anu mimiti, anu mimiti 3. Kami tujuanna janten salah sahiji luhur jambatan hawa luhur dunya. ”

Aycı, Pupuhu Déwan Diréktur THY sareng HIB, ngajak perusahaan logistik ngagabung di handapeun hateup HIB sareng ngajak aranjeunna nyumbangkeun pikeun nguatkeun union dina arena internasional.

İZ KITA DAPAT NGEBATKEUN PROSES KOMPLEX

Saatos pidato pembukaan, sidang éta diteruskeun ku dongéng sareng narator dongéng sareng ahli terapi seni Judith Liberman. Dina presentasi-na, Liberman negeskeun pangaruh dongéng sareng imajinasi dina titik di dunya ayeuna. Anjeunna nyebatkeun yén pikeun kahirupan tiasa lestari, sarerea kudu dibagikeun. Dongéng Liberman ngeunaan séktor logistik nampi pujian hébat ti para hadirin.
Dina panél sonten tina puncak, Blockchain, Intelijen Artifisial sareng transformasi Digital dibahas. Kalayan sareng Blockchain, masa depan prosés pamadaan anu gampang, dilacak sareng murah ditekenkeun sareng negeskeun yén sadaya séktor bakal dirobih sareng sistem intelijen buatan.

Panel munggaran tina Summit nyaéta Transformasi Blok Rusak: Blockchain, Blok modérsial ku Ahmet Usta, panulis buku Blockchain 101. Maersk Turki Service Palanggan General Manajer Esra Yaman Day jeung IBM Turki Téhnologi Pamimpin anu panel nu Sevilay Kurt milu jadi narasumber, struktur penting nu software ékosistem blockcha, keuangan, kumaha eta anu kapangaruhan ku ngembangkeun rupa disiplin sapertos logistik, anu dibahas dina kumaha carana nyiapkeun robah ieu sareng transformasi industri logistik.

IBM Pamimpin Téhnologi Sevilay Kurt Turki; Im Hayu urang nganggap yén palanggan henteu resep sareng jasa kami. Aranjeunna tiasa gampil ngarobih jasa anu katampi. Sistim na kedah ngawas kana transformasi na. " Maersk Turki Service Palanggan General Manajer Esra Yaman Dina beurang; "Proses transformasi industri masih kénéh jalan. Jaringan dokuméntasi ageung pisan sareng nasabah kedah tiasa ngatur prosés ieu. Urang kedah standarisasi prosés kompléks .. Ahmet Usta, panulis Blockchain 101, negeskeun pentingna hiji léngkah payun dina dunya bisnis dimana persaingan hebat.

Panyatur ogé negeskeun yén perusahaan raksasa anu bersaing saling di pasar parantos damel babarengan dina platform anu sami pikeun ngamangpaatkeun téknologi Blockchain. Nalika transformasi digital kalebet ancaman sareng kasempetan, sacara digariskeun yén séktor ogé lembaga kedah sadar transformasi digital.

BO Urang henteu kedah nyababkeun kasempetanna nalika ngalakukeun

Serdar Kuter moderat ku Pengurus Ékonomi Habertürk moderasi "Siklus Ékonomi Ngahurungkeun (éta)" salaku spiker anu milu dina panel. Murat Kubilay, dijieun presentasi dina pintonan kiwari ékonomi Turki urang. Dr Murat Kubilay, industri manufaktur di dunya aya dina resesi, investor asing teu bisa narik ékonomi jeung hutang masalah pangpentingna Turki nyatakeun yén nambahan. Dr Kubilay nambihkeun yén peryogi mertimbangkeun kamungkinan krisis finansial di 2020 bari ngadamel rencanaana.

"TRANSFORMASI DIGITAL bisa diaplikasi dina SEKTOR LOGISTIK BEST"

propesor Dr Dina panel Transformasi Digital Dönüşüm dina Rangkaian Pasokan ”disederhanakeun ku Okan Tuna, ditekenkeun yén sektor anu paling hadé nerapkeun transformasi digital nyaéta logistik, sareng ayeuna parantos ditekenkeun yén aya conto anu saé. Pangatur Logistik Turkcell Ömer Faruk Erkal ngahadiran panel salaku spiker; Anjeunna ngabagi proyék digitalisasi sareng Turkcell. Erkal nambihan yén sadaya prosés dina perusahaan dilaksanakeun kalayan aplikasi ieu. Tamu sanésna panél nyaéta Osman Selçuk Sarıoğlu, Pangatur Perencanaan jeung Pangatur Kontrol Ford Otosan. Nyarios yén aranjeunna dina prosés transformasi positif, saur Sarıoğlu; Kepulauan Müşteri mangrupikeun perhatian utama urang. Digitization ogé diantara ekspektasi customer pangluhurna. Urang rencanana sadayana rencana kami anu sasuai. "

"Cara Ngabantosan MAP UNTUK ART TRANSFORMASI DIGITAL

Pamimpin Transformasi Digital sareng Koologist Demircan patepang sareng pamilon dina panel Ner Dimana Transformasi Kecerdasan Buatan? Dina presentasi na, Kozan Demircan ngantebkeun peran anu dimainkeun ku intelijen buatan dina transformasi. Ngadegakeun yén perusahaan anu henteu ngagaduhan peta jalan digital bakal pencét témbok, saur Demircan, dina Dina prosés ieu, ngadamel mékanisme kaputusan anu leres sareng ngolah data perusahaan

jual tiasa penting pisan. Téknologi intelijen blockchain anu dirojong artosna bakal ngamimitian jaman ékspor mikro sareng séntral komoditi basis crypto bakal aya dina agenda éta. " Demircan nyebatkeun yén dugi ka 2021, robot dina sektor logistik diharepkeun bakal nyiptakeun pasar 22,4 milyar dolar.

Sidang kahiji ti puncak kasebut disederhanakeun ku Présidén UTİKAD Emre Eldener. Dina panel Bisnis Ler Business Ler ”, Tamer Kıran, Ketua Direksi ofMEAK Kamar Perdagangan, Turhan Özen, Asistén Umum Manajer anu ngurus Cargo sareng Fuat Pamukçu, Wakil Présidén DFDS sareng Ketua Badan Pengusaha Eksekutif ngora sami sareng kami.

Emre Eldener, Présidén UTİKAD, nyatakeun yén sékrési parantos gancang sareng salaku UTİKAD, éta mangrupikeun tugas anu paling penting pikeun nginpokeun sektor ieu ngeunaan perobosan sareng pamekaran ieu sareng ngantepkeun lanté ka narasumber.

Présidén DTO Tamer Kıran, anu nyandak kecap anu munggaran dina sési éta, nyatakeun yén jalma anu henteu tiasa ngalakukeun digitalisasi dina sektor maritim bakal dikaluarkeun tina pertandingan sapertos dina sagala séktor. Nyarios yén séktor maritim ogé parantos nampi hasil tina téknologi sareng digitalisasi, saur Kıran, içerisinde Dina taun ieu, kapal otonom anu teu kabawa ngamimitian ngalaksanakeun kargo di sagara. Sanaos dimimitian ku jarak anu pondok sareng dipikanyaho mimiti, ieu mangrupikeun pangembangan anu penting dina hal janten léngkah munggaran pikeun usaha. Kusabab kapal otonom dilengkepan kapinteran jieunan sareng internét objék, aranjeunna tiasa ngaharepkeun sababaraha résiko anu henteu tiasa dirawat ku manusa sareng ngingetkeun aranjeunna. Nalika urang nganggap yén 75 didasarkeun ku manusa, kami yakin yén automation sareng intelijen jieunan bakal tiasa ngirangan jumlah kacilakaan mungkin di laut. Ieu mungkin pikeun nyebutkeun kaayaan ieu ogé bakal ngirangan tenaga kerja sakedik. ”

"CYBER KURTOHAN TUNGGU DIPANGGO Z

Ngadegakeun pentingna kaamanan cyber salaku paningkatan jumlah alat anu nyambung dina internet di sektor maritim ogé di kalolobaan séktor séjén, Tamer Kıran nyatakeun, konteyner Dina période pamungkas, operasi wadah perusahaan wadah internasional penting anu disabotaj ku peretas komputer. Perusahaan kudu ngeureunkeun sadaya operasi pikeun kaluar tina kaayaan ieu. Nalika ngarobih sistem, kadang-kadang perlu di-jaga ku ngémutan résiko teu kaédah sapertos kitu. "

"Hayu atuh urang leutik, parantos atosan"

Menunjukkeun yén skala skala bakal kénging langkung pentingna kana tatanan ékonomi énggal, saur Tamer Kıran, "Naha éta leutik atanapi henteu, logika moal dianggo deui dina séktor ieu. Cara pikeun ngahontal kapasitas langkung ageung nyaéta ngahiji sareng kolaborasi. Anjeun kudu cooperate guna salamet atawa ngagabung ", nyebutkeun logistik bisa maénkeun peran ngarah dina perdagangan Turki-AS, ceuk kecap di handap:" Amerika geus dikurbankeun Cina salaku suppliers tur moal ngidinan pertumbuhan salajengna. Turki-AS 100 miliar dollar dina sks dagang na target prioritas anu dicirikeun sector 12. Salah sahiji séktor ieu mangrupikeun logistik. AS mundut jilid ageung dina seueur séktor. Inpormasi logistik anu tiasa ngangkut barang sacara ékonomis sareng gancangna kedah diadegkeun. Dina titik ieu, ékspor ogé kedah ngadukung perusahaan logistik Turki. "

TRANS TRANSIT 80 PERCENT TRADS CARGO TURKISH… ”

angkutan transit di Turki sarta dimimitian biantara nya ku emphasizing peran dibikeun dicoo ku Turki kargo Airlines Timbalan Dirjen Turhan Ozen, sharing kargo Turki ngan datang ti ékspor sarta impor ti xnumx urang persen Turki urang, ceuk eta dicandak ti angkutan transit di 20 persen . Cenah dagang asing Turki urang bakal mindahkeun dina Ozen dugi xnumx'y persen dina taun datang, "urang naek dina angkot kargo hawa ti jaman xnumx'üncülük pondok dina rankings dunya xnumx'nc antrian. Bagikeun anu ayeuna kami katampi tina pasar global nyaéta 80 persén, sareng urang bakal janten diantara anu paling luhur ku ningkatkeun kana 12. " Dina presentasi na, Özen ngobrolkeun ngeunaan kamekaran angkutan udara sareng grafik kamekaran Turki Cargo:

Ik Kami parantos ningkat jumlah pesawat kargo kami ka 24 sareng kami beuki nambahan. Kami dugi ka 88 ku pesawat kargo. Ieu mangrupikeun jumlah maksimal dina tujuan transportasi kargo udara. Titik pusat pangiriman udara dunya anu disebut karpét Turki ngalangkungan nagara urang. 126 Kami ngagaduhan jaringan hawa katilu pangbadagna di dunya, ngahontal jumlah paling luhur tujuan di dunya kalayan tujuan penerbangan 319 di nagara éta. Hal ieu dimungkinkeun pikeun panyawat atanapi tradlong pasar ieu ku nyieun atanapi ngembangkeun pasar anu tos aya. Kami mangrupikeun indéks sambungan bandara anu pangluhurna. Urang tingali yén urang bakal janten diantara lima dunya paling luhur dina hal angkutan angkutan udara sareng Bandara Istanbul. Kalayan ukur jam tujuh hiber, ibukota 60 sareng pasar 40 persén tiasa ngahontal ti Istanbul. ”

"ISTANBUL AIRPORT CARGO TERMINAL AKAN SMARTIST"

Turhan Özen nyebatkeun yén Bandara Istanbul bakal panggedéna di dunya tina segi kapasitas kargo sareng saurna: ası Penting pikeun urang yén fasilitas anyar ieu mangrupikeun panggedéna sareng paling modéren, tapi éta ogé fasilitas paling cerdas. Urang bakal nyauran terminal Pausahaan kargo ieu. Di dieu urang bakal nyetél automation prosés automation. Ngalakukeun ieu sareng robot bakal nyumbang kana séktor logistik tina segi laju, kualitas sareng biaya. Téknologi sanésna nyaéta téknologi anu tiasa ngagem; utamana gelas kanyataan gelas. Studi Pilot dijalankeun sareng urang bakal ngamimitian nerapkeun éta dina sataun.

"VOLUME E-KOMERSITI KAMI bakal ngamajukeun FLOOR 9"

Özen ngajelaskeun visi utama kargo Turki di ékspor sareng ngimpor angkutan salaku pasar ngembangkeun geliştirmek, sareng saurna, kullanarak Kami tujuanna pikeun nyayogikeun kasempetan aksés anu pantes pikeun nagara urang ku ngagunakeun ékonomi skala. Pikeun tujuan ieu, urang damel sareng perusahaan logistik pikeun ngaktipkeun poténsi pangembangan pasar. " Ngomong yén e-commerce mangrupikeun kakuatan panggedéna pikeun perdagangan global anu ayeuna, "e-commerce parantos tiga dina kargo Turki. Kami ngaharepkeun ngahontal lantai 8-9 dina periode anu bakal datang. ”

Özen ogé nyarios perkawis hubungan sareng Cina WeWorld Express sareng nyarios yén perusahaan ayeuna nyayogikeun jasa panto di 15. Nyarios yén perusahaan nyobian nambihan nagara anyar dina jaringan jasa ieu, Turhan Özen nyarios yén partnership ieu sareng perluasan bakal nyiptakeun kasempetan pikeun usaha Turki pikeun kauntungan tina.

AMAK ATTACHING LEADERSHIP IN INOVASI ADALAH TRANSFORMATION FORWARD ”

Panyatur pungkasan sési ieu Fuat Pamukçu, Ketua Dewan Diréktur Asosiasi Usaha Muda-Usaha Muda. 30 ngelingan yén kauntungan tina perusahaan 25 munggaran di dunya mirip sareng rata-rata 10 sataun katukang. Pamukcu, 45 persen tina margin kauntungan dina tabél ayeuna, nyatakeun yén parobahan henteu tiasa énggal-énggal sareng henteu tiasa kalayan saé dina daptar badé ka setrés.
Naha anjeun tiasa janten inovasi sareng digital transformasi anu hadé pikeun perusahaan? Nalika ditaros, Fuat Pamukçu nyarios yén ngan ukur 20 persén jawaban anu tiasa dihontal, "Téknologi gancang pisan. Anu kedah dilakukeun nyaéta tetep sareng transformasi ieu. Tapi transformasi anu nyata aya dina pikiran jalma tinimbang téknologi. Nalika téknologi maju gancang, adaptasi kana téknologi langkung gancang. Masing-masing organisasi kedah mendakan anu paling cocog sareng ngamekarkeun budaya transformasi. Aya seueur perusahaan anu ditutup sabab henteu tiasa ngarobih digital. Genep tina perusahaan 10 anu paling gancang ngembang nyaéta perusahaan téknologi. Éta henteu ngudag inovasi ti tukangeun, tapi pikeun nangkep kapamingpinan mangrupikeun transformasi teras. Tı

Panulis téknologi sareng pemburu tren Serdar Kuzuloğlu patepung sareng pamilon dina panel Bagian Téknologi séjén. Uz Naon anu ngantosan urang di sisi séjén téknologi? Kumaha téknologi sareng transformasi lembaga sareng individu lumangsung? Naon tatanan dunya anyar sareng cara salamet? Uz kalayan presentasi unik na. Kuzuloğlu negeskeun nilai tambah anu didamel ku transformasi digital dina jasa logistik.

LAR 2025 UNDER 75 Gawé BISA NGUMANGKEUN 35% LABOR DI XNUMX ”

Salah sahiji sesi terakhir Démnüşüm Maju Transformasi Summit ”diayakeun dina kaayaan modérn Tuğba Çanşalı, Pendiri sareng Ahli Belajar Desain Pembelajaran. Dina panel sadar; Serkan Gür, Wakil Diréktur Menteri Pelajaran Nasional di Istanbul, Berna Öztınaz, Ketua Dewan DirY PERN sareng Wakil Pengurus Umum Sumberdaya Defacto Asasi Manusa nyandak lantai. Diréktur Provinsi Istanbul Asistén Atikan Nasional Nasional Serkan Gur, hiji transformasi anu signifikan dina generasi parobihan diteken. Dina biantarana, Serkan Gür ngobrolkeun Modél Istanbul Kolaborasi-School Istanbul sareng nyatakeun yén aranjeunna parantos nandatangan protokol kerjasama sareng UTİKAD dina kontéks ieu. Serkan Gür nyatakeun yén organisasi sektor sareng perusahaan kedah nyumbang kana pangwangunan siswa ogé para siswa sareng aranjeunna terbuka kana sagala jinis kerjasama sareng dukungan salaku Diréktur Provinsi Pamaréntahan Nasional.

Turki Jalma Manajemén Association (PERYÖN) Pupuhu Déwan bakal diwangun ku urang ngora anu ogé ngomong Berne Öztınaz Dina 2025 75 di handapeun umur pagawé sarta 35 persén di Turki, cenah anu ieu pamuda kudu dihartikeun neuleu. Ngadegkeun yén sektor logistik sareng ritel mangrupikeun sektor anu henteu dipilampah para nonoman, Öztınaz nyarios, için Pikeun ngarobih persépsi ieu, séktor, perusahaan kedah nganggo kakawasaan média sosial, ngahontal generasi anyar sareng nyarios ka diri sorangan kalayan leres. T

PENTING GENTING KRITIKAL LOGISTIK DI KOMUNITAS rasa lapar di dunya ”

Panel ahir tina ieu puncak nyaéta İçin For a Future Livable .. Anggota Fakultas Universitas Bogazici sareng Émuwan Iklim. Dr Levent Kurnaz SDSN kalawan Turki Özay Spring Pelatihan Koordinator, dimana sustainable PBB Development Program-UNDP urang Development dibagikeun tujuan maranéhanana.

Dina panel anu nyatakeun yén logistik pentingna pentingna dina tungtung lapar di dunya, éta ditekenkeun yén solusi logistik masih diperyogikeun dina prosés produksi sareng konsumsi sareng nganteurkeun katuangan ka konsumen tanpa sia.

UTİKAD Summit parantos réngsé sareng 'poto kulawarga' dipoto saatos réngsé panél panémbong ka 2019-Forward.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar