Sivas Demirspor Club Buka Usum Anyar

sivas demirspor klub usum anyar acti
sivas demirspor klub usum anyar acti

Sivas Demirspor Club 2019-2020 dibuka usum. Sivas Demirspor Club program bubuka usum Tüdemsaş General Manager sareng Ketua Sivas Demirspor Club Mehmet Basoglu, Railroad-bisnis Union Sivas Cékretaris Keuangan Kemal, Ahli dewan Sivas Demirspor, anggota dewan pelatih, sareng atlit anu beroperasi dina cabang anu béda tina Sivas Demirspor Club dihadiran.

Korban dibantai sateuacan upacara pembukaan usum anyar. Tüdemsaş General Manager sareng Ketua Sivas Demirspor Club Mehmet Başoğlu, anu ngadamel ucapan dina upacara pembukaan, ujar, saygı kuring ngucapkeun salam ka sadayana komunitas Sivas Demirspor Club kalayan hormat sareng dipikacinta sareng pamuter bal, panitia teknis sareng anggota dewan direksi. Klub kami janten lokomotif olahraga di seueur cabang di Sivas sareng perjuangan gentleman na ti saprak yayasanna, 1940, sumbangan prasarana pikeun olahraga Turki sareng para atlit anu didamel. Kuring ngaharepkeun usum énggal janten langkung saé sareng langkung saé pikeun komunitas kami sareng ngarepkeun anjeun baqar terus sukses.

Usaha Railroad-Business Sivas Sekretaris Keuangan Séptas Kemal usum anyar olahraga Turki sareng komunitas klub Sivas Demirspor janten langkung saé sareng langkung saé, "saurna.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.