Stasiun Niğde sareng Konstruksi Béta Bumi

stasiun karéta nigde sareng stasion boron bakal janten platform sapertos balukar na
stasiun karéta nigde sareng stasion boron bakal janten platform sapertos balukar na

Pangwangunan Platform Lemah Antawis I sareng Jalan 2 ka Stasion Niğde sareng B Station Station

Railway State Turki. Direktorat Jasa Perumahan Daérah (TCDD) 2 / 2019 kalayan nilai wates 482012 TL sareng perkiraan biaya 134.088,62 TL ka Stasion Niğde sareng Bumi Station Site sareng 173.841,39 Jalan antara Tapak Penawaran Jalan 2 sareng tender teguh 6 sareng tender 145.056,30 ERDOĞANLAR İNŞAAT TAAH. San. TIC. LTD. Sti. Geus meunang. Perusahaan 1, anu milu dina tender, ngalebetkeun tawaran di handap éta nilai wates.

Éta lembut nyertakeun konstruksi bentuk konkrit konpensasi permukaan datar sareng lapis 620 m2 sareng karya sanésna. Durasi gawé nyaéta 60 (genep puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar