Stasiun Tram Turnstile Ad Area Tender Tender ti Kayseri

stasiun tram turnstile iklan ruang angkasa meunang perusahaan
stasiun tram turnstile iklan ruang angkasa meunang perusahaan

Séptémber tender dicekel ku Kayseri Metropolitan Munisipalitas pikeun nyéwa daérah pariwara dina kutub katarak sareng péngkolan sareng beus sareng kendaraan trem di jalur sistem rel pikeun taun 6.

Séptémber tender dicekel ku Kayseri Metropolitan Munisipalitas pikeun nyéwa daérah pariwara dina kutub katarak sareng péngkolan sareng beus sareng kendaraan trem di jalur sistem rel pikeun taun 6. Tujuh perusahaan milu ka lembut.

Di handapeun pimpinan Wakil Sekretaris Umum Metropolitan Perbandaran Metropolitan Ahmet Darendelioğlu, panel pariwara 642 dina kendaraan rel, panél pariwara 233 dina beus, panél pariwara 1200 dina kutub katarak dina jalur sistem karéta api sareng daérah pariwara turnamén 327 rébu dina stasiun trem. Tepi lembut dilaksanakeun pikeun papan iklan 2. Dina tender éta, mimiti éta tawaran tinulis ti tujuh perusahaan milu anu nampi teras lélang.

Balukar nyerah nawiskeun ieu di handap dina tulisan:

1-Reklam Luar: 355 rebu TL
2-Digiplus: 460 sarébu TL
3-Cahaya Lampu: 470 sarébu TL
4-Ar Anadolu Iklan: 455 rebu TL
5-Seyfettin Kalaycıgil: 475 sarébu TL
6-Media Media: 750 sarébu TL
7-Sole Katerangan: 801 rebu TL

Saatos pambukaan tawaran tinulis, tawaran anu pangluhurna dipasihan kanggo lélang di antawis perusahaan. Tawaran paling luhur di lélang nyaéta 910 rébu TL sareng Badan Iklan Promosi Sole.

Présidén Tender Ahmet Darendelioğlu, nawar anu taunan unggal taun sareng sungut lembut bakal ningkatkeun laju inflasi unggal taun dumasar kana spésifikasi lembut, tender anu diumumkeun ku komisi saatos pengujian tawaran diumumkeun.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.