Stasion beus janten ningkat di Belkıs

sugan lirén beus bakal ningkat
sugan lirén beus bakal ningkat

Walikota Metropolitan Gaziantep Fatma Sahin, Kacamatan Belkis ti Kecamatan Sehitkamil angkat ka kunjungan lingkungan. Sahin, pikeun ngarengsekeun masalah henteuna beus anu di tim lingkungan, Belkis naroskeun pikeun ngamimitian usaha pikeun ngeureunkeun beus anu aya di lingkunganana.

Diomongkeun sareng nami kotamadya sosial, Fatma Şahin teras-terasan nganjang ka lingkunganana pikeun ningali masalah anu aya dina teras ngadangukeun warga. Nguji masalah-masalah di pupuhu muhtars lingkungan ,ahin, solusi berorientasi jalan kaluar-ngarobih deui tahta dina haté warga.

Mesaisine, Distrik BelŞs Belkıs, ti mimiti Sahin, duanana padamelan anu dilaksanakeun dina situs, ogé ngaidentifikasi kakurangan lingkungan, tim éta masihan paréntah pikeun ngaleungitkeun kekurangan.

Refleksi pagawean anu réngsé dina konsultasi sareng lurah lingkungan Enver Özekici'yle Sahin, kapadetan transportasi masarakat lingkungan sareng kusabab wates lingkunganana ngembang réspon kana kahayang pikeun ningkatkeun jumlah beus anu ngeureunkeun, naroskeun tim ngamimitian usaha pikeun ngabéréskeun masalah éta. Mukhtar Özekici'y ngotéktak eureun ku nyandak présidén, warga di eureun lir kabetot dina kendaraan, ngobrol dina sukuna.

Lingkungan Belkis salami mangtaun-taun pikeun ngabéréskeun kakurangan cai ka Présidén Fatma Sahin berkat usaha warga sekitar, aspal aspal sareng pagawean di lingkunganana bakal direngsekeun ku parantosan kakurangan, saurna.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.