Organisasi Pertandingan Nasional pikeun Penerbangan Metro di Istanbul

susunan mac nasional pikeun jasa metro di istanbul
susunan mac nasional pikeun jasa metro di istanbul

Susunan Pertandingan Nasional pikeun Pasipatan Metro di Istanbul. IMM, anu bakal dimaenkeun dina Jumaah soré di Turki - Albania cocok internasional éta waktu alatan dilegaan jam sababaraha garis subway.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) waktos di Istanbul Metro garis rail dioperasikeun ku affiliates na anu Jumaah Oktober 11 21 jam: xnumx't nu bakal dimaénkeun di Turki - Albania geus dirévisi alatan kaulinan internasional.

Alatan patandingan maén bal M3 Kirazli-Olimpiade-Basaksehir, T1 Kabatas-Bagcilar, T4 Topkapi-Masjid-i Selam sareng F1 Taksim-Kabatas baris parantos diperpanjang ka 01: jam 30.

M1A Yenikapı-Atatürk Bandara, M1B Yenikapı-Kirazlı, M2 Yenikapı-Hacıosman, M4 Kadıköy-Tavşantepe, M5 Üsküdar-Çekmeköy, sareng M6 Levent-Boğaziç.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.