Tumpukan anu ditumpurkeun di Ankara dilakukeun saluyu sareng standar dunya

tanjakan anu ditumpurkeun di ankara dilakukeun saluyu sareng standar dunya
tanjakan anu ditumpurkeun di ankara dilakukeun saluyu sareng standar dunya

Perbandaran Ankara Metropolitan nyieun jalan di jalan-jalan, trotoar sareng pameuntasan pejalan kaki saluyu sareng standar dunya supados kapitalis mupangatan tina kahirupan kota sami.


Dina ruang lingkup karya anu dilakukeun ku P&P sareng Diréktur Diréktur Diréktur Cabang Pavement ti Dinas Élmu, Perbandaran Metropolitan, tanjakan anu ditumpurkeun diperpanjang sareng dilakukeun langkung aman.

TAMAT AKHIR PENGANGGUTAN

Tumpukan anu ditumpurkeun kalayan mobilitas kawates anu dirévisi di sapanjang kota.

Jalan sareng lintasan pejalan kaki, lintasan pejalan kaki sareng simpang tanjakan anu diresep sareng aman nunjukkeun nunjukkeun yén pejabat Dinas Ilmu Élmu, khususna jalma anu cacad nganggo korsi roda, hususna pikeun para padagang anu ditumpurkeun kalayan gampang tiasa mindahkeun jalan-jalan parantos dirobih deui di lamping anu cocog sareng lebar anu nyukupan.

70 RAMP RENEWED IN SEPTEMBER

Ngahususkeun yén lamping anu saluyu sareng standar dunya munggaran dipasang dina pameuntasan pejalan kaki di Atatürk Boulevard sareng Kızılay Square, pajabat nyarios yén tanjakan 70 nembé parantos diubarkeun dina Séptémber.

Nekenkeun yén pamundut ti akun média sosial, utamina Blue Table, dipertimbangkeun sareng tanjakan dirobih ku 5 / 7 ku tim anu kapisah, pejabat 24 / XNUMX nyarios: Saatos parantosan karya na di Kızılay, lampah di Fatih Avenue, anu kantos dieusian ku pendudukna, terus. Tumpakan anu ditumpurkeun bakal dirombak di sapanjang ibukota



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar