Istana Bandara Istanbul Dibuka

terminal bandara istanbul dibuka
terminal bandara istanbul dibuka

Menteri Ersoy, anu muka Perpustakaan Bandara Istanbul, nampi buku ti mimiti ti perpustakaan, almarhum Profesor. Dr A. Haluk Dursun's Yolculuk Perjalanan ka eser Ottoman Geografi sareng karyana ngungsi ka Antalya.

Menteri Pariwisata sareng Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy: uz Urang teraskeun sareng konsép pustaka anyar. Anjeun bisa ninggalkeun didieu atanapi maca buku di kota anjeun dina Turki sanggeus ahir buku anjeun meunang didieu ku samping Anjeun bisa dikirimkeun ka perpustakaan nanaon. "

Mehmet Nuri Ersoy, Menteri Kabudayaan sareng Pariwisata, muka Perpustakaan Bandara Istanbul, anu dilebetkeun kana layanan di Terminal Domestik Istanbul.

Menteri Ersoy, anu neukteuk pita pambukaan perpustakaan kalayan Ahmet Chiefnal sareng Kapala Eksekutif sareng Manajer Umum Administrasi Bandara IGA, ngadatangan Perpustakaan.

Ersoy, anu nampi buku ti mimiti kana perpustakaan, nganteurkeun kana perpustakaan naon waé di Antalya, Wakil Menteri Kabudayaan sareng Pariwisata, Menteri Almarhum. Dr A. Haluk Dursun's Yolculuk Perjalanan ka eser Ottoman Geografi sareng karyana ngungsi ka Antalya.

Menteri Ersoy, dina pidato dina upacara pamukaan perpustakaan, nyatakeun yén Bandara Istanbul mangrupikeun pangpentingna di dunya, periode ngembangkeun penerbangan gancang dituju ka Istanbul, cenah.

Menteri Kabudayaan sareng Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy nyatakeun yén bandara, anu teu tiasa diwangun, dilebetkeun kana layanan dina waktu anu pohara pondok sareng di payun tanggal anu parantos ditangtukeun. "Sasarengan Bandara Istanbul, urang ngagaduhan bandara nganggo penerbangan langsung ka sababaraha titik di dunya, khususna THY, tapi bandara ieu kacida pisan. bandara hébat. Sigana saé kota. Penduduk ogé rame pisan. Jutaan jalma ngalakonan lawang bandara ieu sareng kaluar ti Turki. Jutaan jalma sumping di dieu sareng angkat ka kota anu béda di dunya tanpa badé lebet deui bandara ieu. ”

ciri ieu, nyokot kana akun bandara urang lawang 1 taun saméméh executives IGA sarta aranjeunna dirancang ngimpi loba proyék keur assess cara pangalusna anu nilai keur Turki, Menteri emphasized Ersoy ceuk aranjeunna kagungan aranjeunna dina kahirupan.

datang ka Istanbul, teras nyarios yén maranéhna aimed pikeun ngawanohkeun Turki ka panumpang nuluykeun ka kota sejen Mentri Ersoy, riches alam jeung budaya Turki di bandara urang gratis, laut, pasir, panonpoe, sarta ceuk maranehna geus dimimitian hiji bubuka intensif kana ruruntuhan.

Menteri Ersoy neraskeun: "Ieu mangaruhan pisan. Internal malah maca tujuh, mimiti dilaksanakeun di Turki dina urutan pikeun nambahkeun nilai ka panumpang urang anu hoyong assess maca waktos na di bandara. Urang teruskeun konsép pustaka anyar. Anjeun bisa ninggalkeun didieu atanapi maca buku di kota anjeun dina Turki sanggeus ahir buku anjeun meunang didieu ku samping Anjeun bisa dikirimkeun ka perpustakaan nanaon. Kami bakal masihan anjeun kasempetan pikeun maca buku sareng maca dugi ka ahir. Palayanan katilu kami bakal diaktipkeun. Protokol réngsé minggu kamari gaduh detil. Utamana saatos paspor, urang nyusun musium sarébu méter pasagi di daérah anu dimurnikeun. Ieu bakal dilakukeun dina sabulan bulan tina tender investasi sareng usum 2020, kuring ngarepkeun éta bakal dilayanan. Dina sababaraha hal, panumpang anu datang ka Turki tampa kudu ngasupkeun urang pikir meunang dinya. Urang bakal ngarobih eusi unggal 6 sabulan sakali. Éta bakal janten konsep anu ngagambarkeun sadaya peunteun Anatolia. Kami ogé ngembangkeun proyék kaopat salami brainstorming dina rapat ieu. bisi tampilan di tempat séjén kalawan kios di bandara, nu aya dina aset bersejarah bakal mawa Turki kana spot. sémah asing urang pikeun bandara Istanbul dugi momen kami stepped kaluar deui na Turki urang sajarah monumen, budaya, arkeologi baris leumpang di kalawan informed ngeunaan bandara ".

Buku ku Fuat Sezgin, salah sahiji inohong terkenal di dunya sains, dipidangkeun ka perpustakaan ku Menteri Ersoy, Fakultas Universitas Teknik Istanbul. Dr Anjeunna masihan plak ka Hatice Ayataç sareng Murat Ayataç.

Menteri Pariwisata sareng Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy, Van, kabupaten Ercis kacilakaan patalimarga di Wakil Menteri Kabudayaan sareng Pariwisata anu tiwas. Dr Anjeunna ogé nalungtik buku Ahmet Haluk Dursun di perpustakaan.

2 Rébuan Artifak 550 di Perpustakaan

Di perpustakaan, anu bakal janten titik istirahat budaya dimana panumpang tiasa nyéépkeun waktos, jumlahna 350 rébuan 500 rébuan kalebet sarébu literatur 150, barudak 50, 500 Inggris, majalah 2 sareng 550 Nobel Hadiah-unggul karya sastra bakal sayogi.

Panumpang nampi jasa tina perpustakaan di terminal domestik tiasa nginjeum buku dina penerbangan kaanggotaan dina penerbangan domestik. Pamaké bisa nginjeum buku maranéhanana, kotak buku balik di Istanbul Airport Arrivals Kyai bakal tiasa nganteurkeun kana sagala jurusan atawa perpustakaan publik di Turki.

Perpustakaan, anu ngagaduhan kolaborasi sareng Kementrian Kabudayaan sareng Pariwisata sareng IGA, bakal dibuka salami jam 06.30-23.30. Personel pelayanan 6 ditugaskeun ka perpustakaan tempat IGA nyayogikeun rohangan sareng prasarana.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 21

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 21 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 21

Perolehan Perolehan: ngayakeun bagian-bagian Listrik Éntérgiasi Railway

Nopémber 21 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
ka 21

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar