TCDD Transport ngadamel sémah na di 4.R & D sareng Inovation Summit

transportasi tcdd dijalankeun para pangunjung dina r & d sareng puncak inovasi
transportasi tcdd dijalankeun para pangunjung dina r & d sareng puncak inovasi

Di handapeun naungan Menteri Perindustrian sareng Téknologi, Menteri Tenaga sareng Sumber Daya Alam sareng Menteri Pertahanan Nasional, 23-24 R& D sareng Inovasi Summit and Exhibition acara diayakeun di Istanbul antara Oktober 2019.

Di handapeun naungan Menteri Perindustrian sareng Téknologi, Menteri Tenaga sareng Sumber Daya Alam sareng Menteri Pertahanan Nasional, 23-24 R& D sareng Inovasi Summit and Exhibition acara diayakeun di Istanbul antara Oktober 2019.

Kajadian éta henteu ngan ukur ngagunakeun téknologi tapi ogé ngahasilkeun téknologi; Dimimitian ku pidato pembukaan dimana tekenanna nyaéta pikeun janten nagara anu tiasa ngadamel téknologi berorientasi téknologi sareng masihan input domestik.

Pamilon pameran kompeténsi dina R&D sareng inovasi dina kagiatan éta, anu kalebet sababaraha pusat P&P, organisasi séktor karéta api, agén pangwangunan, paguron luhur, téknologi, industri pertahanan sareng perusahaan tanaga.

TCDD Transportation ngadatangan sémah di stan stér didirikeun dina lingkup adil éta.

Pejabat TCDD Angkutan pikeun sémah; YHT, Anahat, Konvensional, Marmaray sareng Başkentray'da angkutan panumpang, status ayeuna armada kendaraan, angkutan angkutan barang sareng tujuan organisasi dilaporkeun.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar