TÜDEMSAŞ 80 Taun Langkung

Tuturkeun
Tuturkeun

Turki Railway Mesin Industri Inc. (TÜDEMSAŞ) ngadegna 80. ngagungkeun ulang tahun na.

Gubernur Salih Ayhan, anu ngadatangan perusahaan dina lingkup perayaan 100 TÜDEMSAŞ dikelompokeun dina kerangka kagiatan 80 taun Kongrés Sivas, parantos tuang siang sareng para pagawé. Saatos tuangeun wengi, Salih Ayhan ngobrol sareng karyawan Pabrik Produksi Wagon bari.

Paméran poto dibuka di Cer Atelier pikeun TÜDEMSAŞ

Turki urang mimiti domestik uap lokomotif Bozkurt generating Turki Mesin Railway Industri Inc. (TÜDEMSAŞ) alatan pikeun miélingan xnumx'inc organisasi "TÜDEMSAŞ ti traction Wagub" a paméran poto Gubernur Sivas Salih Ayhan sarta Walikota Hilmi dibuka kalayan kontribusi pangaweruh.

Pameran poto Cer Atelyesin ka TÜDEMSAŞ bakal kabuka antara 22 - 25 Oktober 2019 di aula paméran Şemsi Sivas-i Publik Public Library di Istasi Street. Kunjungan Mustafa Kemal Atatürk ka situs konstruksi TUDEMSAS, upacara pambukaan, gerbong pengiriman mimiti anu dikaluarkeun di pabrik-pabrik sareng poto dinten ayeuna ngantosan sémah.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 13
tsar 13
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar